發新話題

[WA] W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區

請問紅色是否會比紫色大力?

引用:
原帖由 桸藍 於 9-1-2009 01:51 發表
未用過紫色...宜家D底中老友game同我絕哂交
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 桸藍 於 9-1-2009 01:51 發表
紅色較紫色硬,理論上用Topgas係應該會大力d
但用134a就可能會有反效果,我估........

今日買左隻Ergo Suregrip!
個人覺得手感比 PTS MIAD更舒服~

引用:
原帖由 lololo 於 12-1-2009 19:15 發表
今日買左隻Ergo Suregrip!
個人覺得手感比MIAD更舒服~

係咪上左WGZ買??
要唔要汁左先上到呢??

MIAD真GRIP都好好揸ga wor
pts ver真係無得比

引用:
原帖由 ayaka 於 12-1-2009 19:31 發表

係咪上左WGZ買??
要唔要汁左先上到呢??

MIAD真GRIP都好好揸ga wor
pts ver真係無得比
o係紅色狼買架..
個grip唔洗汁, 佢有粒膠叫"gapper"要cut薄小小
"gapper"要黎攝住trigger guard同個grip之間條gap..

O...我以為同PTS ver一樣tim..

引用:
原帖由 lololo 於 12-1-2009 19:46 發表

o係紅色狼買架..
個grip唔洗汁, 佢有粒膠叫"gapper"要cut薄小小
"gapper"要黎攝住trigger guard同個grip之間條gap..

O...我以為同PTS ver一樣tim..
之前都想買ERGO....因為搵唔到MIAD
不過好在想買個時又搵到師兄放
宜家玩慣真野....揸番PTS就覺得好粗

今日玩左幾槍.....跌左粒RUBBER碎片出黎
CHECK過發現原來係圖中GP身附送的上鏜桿緩衝膠
已經爛到得番中間條芯(重要入左去....搞到要拆晒骨,管先攞得番出黎)
宜家換左SPARE的上去.....
爛得咁勁.....睇黎應該係消耗品
唔知日後爛左有無得買番

ching們~
想請問個Mag Catch 點裝,同拆先正確??
上次換完金身個Mag Catch就怪怪地..
有時

[quote]原帖由 lololo 於 12-1-2009 23:06 發表
ching們~
想請問個Mag Catch 點裝,同拆先正確??
上次換完金身個Mag Catch就怪怪地..
有時

請問有冇ching換左120,140%buffer彈弓?
感覺如何??

出左問題 ~~

間中流口水 .....
點算 -.-

引用:
原帖由 lololo 於 14-1-2009 19:57 發表
出左問題 ~~

間中流口水 .....
點算 -.-
原來之前無開hop up..
開返小小又好似無事了

琴日, 阿"人民子弟兵"買0左支毒物.
我今日攞0左0黎試試個新買既金身!
?v=0
( 比" lololo 兄" , "ayaka 兄" 同 "D.S 兄" 強烈毒害之下... )
P牌金身好FIT!
G N P 金身須拿走介子才能裝上.
?v=0

终於試0左MIAD同ERGO個gripS
我始終覺得ERGO好揸D!

發新話題