發新話題

[WA] W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區

回復 179# 的帖子

p牌身..........宜家比你毒番轉頭

請問用咗prime個hop up咗,
用pdi的6.01 m4 管會大力好多嗎?
因為我想打1 -1.2j(around),用6.05 m4 363mm
還是用短一些,好m4 short 282mm 會比較好?
thx~

引用:
原帖由 桸藍 於 20-1-2009 23:35 發表
因為我想打1 -1.2j(around),用6.05 m4 363mm
thx~
原裝7"管用topgas都底中
用6.01應該都幾難做到1.2j

回復 179# 的帖子

我發覺我支RX30同你支7吋好鬼夾=___=
人民子弟兵

引用:
原帖由 jabberwock624 於 20-1-2009 23:06 發表
琴日, 阿"人民子弟兵"買0左支毒物.
我今日攞0左0黎試試個新買既金身!
?v=0
( 比" lololo 兄" , "ayaka 兄" 同 "D.S 兄" 強烈毒害之下.. ...
老虎話要過埋新年先比買.....
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 桸藍 於 20-1-2009 23:35 發表
thx~
你可以選G N P 或 PR0 @RM ( 紫色既 hop up 膠 )  hop up 坐約1 -1.2j 用原裝CQB長度既內管 ( 8"左右 ) 17C 左右

引用:
原帖由 lololo 於 21-1-2009 09:01 發表

老虎話要過埋新年先比買.....
個海關關員夠唔比我入貨啦.
唯有
以為O.K.
比佢捉到 只有

今日忍唔住...領養左隻鹿仔..

但發現比GP身難裝.....

小弟有幾part 都唔識..
1.bolt assist knob 果舊唔識拆
2.零件D唔識裝
3.零件J攝唔入....係咪要執架??
4.Mag catch 極之唔順..

最大劑係我唔見左95,96零件

真係有小小失望

睇怕都係要揾鋪頭幫手...

Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

入0左小小新0野玩!
?v=0
?v=0

引用:
原帖由 lololo 於 22-1-2009 19:46 發表
今日忍唔住...領養左隻鹿仔..

但發現比GP身難裝.....

小弟有幾part 都唔識..
1.bolt assist knob 果舊唔識拆 ...
師兄,真係咁難裝
睇來我都係要比錢人裝啦

請問 First 6.03mm Steel EG Inner Barrel For Marui M4 PMC (185mm)
可以裝到prime hopup guide for aeg barrel
thx~

引用:
原帖由 jabberwock624 於 20-1-2009 23:06 發表
琴日, 阿"人民子弟兵"買0左支毒物.
我今日攞0左0黎試試個新買既金身!
?v=0
( 比" lololo 兄" , "ayaka 兄" 同 "D.S 兄" 強烈毒害之下.. ...
請...請...請問枝鏡係咩鏡
好毒呀

引用:
原帖由 fire23wong 於 31-1-2009 05:21 發表

請...請...請問枝鏡係咩鏡
好毒呀
rx-30

引用:
原帖由 桸藍 於 31-1-2009 01:57 發表
請問 First 6.03mm Steel EG Inner Barrel For Marui M4 PMC (185mm)
可以裝到prime hopup guide for aeg barrel
thx~
有師兄話km D Inner Barrel For Marui 會 fit 位 D

引用:
原帖由 桸藍 於 31-1-2009 01:57 發表
thx~
First 6.03mm外徑較KM及PDI粗,
要執至裝到落prime hopup Set度

發新話題