發新話題

[WA] W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區

G n P 又有新0野番!

玩鋼bolt人士必備之選!
另一把 WA M4 仍硏發中... ...

引用:
原帖由 jabberwock624 於 29-3-2009 17:57 發表

爛左十世, DIY左一舊之後佢先出...

我個剛斷咗,唔知邊處有得賣?

我當時就係斷左呢粒野, 先有借口伸請軍費換prime身
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 lololo 於 29-3-2009 21:16 發表
我當時就係斷左呢粒野, 先有借口伸請軍費換prime身
順便講一下...

GnP 的金身同好多AEG牙都唔夾, 舉例: D仔, 金弓 我大陸的12" L骨個牙都可以mount 上皇帝手的AEG金身. 但係GnP GBB金身就只mount 金弓的. D仔同大陸L骨都mount唔到. 我唔知係專用數定係唔專業or其他原因啦, 總之就人地做到佢做唔到... 大家可以拿個Gbb身去槍shop dum牙, 又或是用手執↓
只要兩把銼就ok了, 一小時內可完成.
道先用大平銼把整個牙的高位都磨矮佢, 之後再用指甲銼 "Size" 形狀像刀的銼把牙的低位磨深佢. 由於牙很大, 而且原裝都是"直"的. 不用怕執完會點會點又咩野唔夠直., 記住你係執牙, 唔係做牙. 更加唔會執壞牙, 就算睇住電視來磨, 一下失手都不會廢左你的牙, 只要小心唔好磨花個身就可以了. 一邊磨一邊試, 一小時內就可以執番老馬數之類的. 但係就千奇唔好執短個身, 如果唔係要夾番條管D位就好麻煩, 千奇千奇唔好, 分分鐘搞到個bolt都埋唔到位.

仲有一個, 用無印Bolt的人要注意, 如果你有小便彈(I mean 你之前沒有), 係佢飛楝冇加彈弓做成. 負壓都要彈弓, 唔係拿走正壓條彈弓又得飛楝long下long下就叫正壓. 如果冇事果 d就當我9 up啦. 有事果D就找番我講diy負壓簡化版果個post就可以幫到你.

嗯......我驚緊個平價ubr同gp身唔岩牙

回復 276# 的帖子

請放心~~
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 ayaka 於 29-3-2009 23:05 發表
嗯......我驚緊個平價ubr同gp身唔岩牙
真係好易執, 比D時間就可以了, 對我來講, 風險係非常低, 要驚就驚差錯手一野磨落個身道.

引用:
原帖由 hermanht 於 29-3-2009 23:14 發表

真係好易執, 比D時間就可以了, 對我來講, 風險係非常低, 要驚就驚差錯手一野磨落個身道.

http://i133.photobucket.com/albums/q72/herma ...
我都有汁過....用一支4方針挫
順住d牙挫就ok

引用:
原帖由 jabberwock624 於 29-3-2009 17:57 發表

原裝Bolt都斷到九彩啦~

今日買左RA的負壓套件組
可以調整力量la~~
#^)都算抵買

ps.官網話只適用於RA-TECH 飛機座及槍機座

引用:
原帖由 ayaka 於 31-3-2009 00:44 發表
今日買左RA的負壓套件組
可以調整力量la~~
#^)都算抵買

ps.官網話只適用於RA-TECH 飛機座及槍機座
佢之前話萬用,但而家只能適用於RA-TECH 飛機座及槍機座.........

引用:
原帖由 d.s 於 31-3-2009 00:52 發表

佢之前話萬用,但而家只能適用於RA-TECH 飛機座及槍機座.........
佢吹ga ja
gp都用到....重有片tim
http://www.youtube.com/watch?v=T ... eature=channel_page

引用:
原帖由 ayaka 於 31-3-2009 00:54 發表

佢吹ga ja
gp都用到....重有片tim
http://www.youtube.com/watch?v=T ... eature=channel_page
咁即係點呀??好混亂喎~~~

引用:
原帖由 d.s 於 31-3-2009 01:02 發表

咁即係點呀??好混亂喎~~~
我有白飛機同原裝飛機
試下先.

發新話題