發新話題

[WA] W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區

試左位~
唔係個個得
都係粗幼問題....可能第2隻會唔同(公差問題)

附件

31-3-2009 01:26

產品內容

ra飛機勁fit

白飛機入唔到...比o-ring頂住

原裝飛機都入唔到...比o-ring頂住

原裝飛機拆左o-ring順入

白飛機都係緊...入唔到

辛苦哂~~

喺ra-tech買jor個bolt,飛機jor同NPAS... 番來試... 但有個問題,就喺佢fit唔fit G&P WOC d槍嫁?

a兄你買jor NPAS幾$?

NPAS買左"三碌鈴"
woc應該用到的....我都係gp身同尾通
hop座用prime......好夾無問題

其實ra鋁飛機係咪只可以配ra bolt??
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

RA Bolt + 飛機 + NPAS = How much?

引用:
原帖由 deathmaster 於 31-3-2009 09:51 發表
RA Bolt + 飛機 + NPAS = How much?
差不多兩千銀

引用:
原帖由 deathmaster 於 31-3-2009 09:51 發表
個時買:
飛機 560 (宜家9xx)
bolt 920
npas 360

又到P牌番新0野0刺!
另一把 WA M4 仍硏發中... ...

NPAS的確係好野黎
宜家可以唔穿罐tim ar
blowback重大力左tim

引用:
原帖由 ayaka 於 31-3-2009 22:31 發表
NPAS的確係好野黎
我都有D屎忽痕想整隻RA飛機玩下..
但又驚唔夾呢樣唔夾果樣
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

唔夾應該都係o-ring size唔夾吧~
ps. 我宜家怕緊無圖釘用......gp又唔可以就咁買

引用:
原帖由 ayaka 於 31-3-2009 22:31 發表
NPAS的確係好野黎
請問師兄用0左NPAS後由最大同最細係乜0野力? ( 以RA 飛機 + BOLT + NPAS 為例. 以可樂罐試力) 謝!

我已經用橡膠皮代替圖釘( 平好多! )

引用:
原帖由 jabberwock624 於 31-3-2009 23:14 發表

請問師兄用0左NPAS後由最大同最細係乜0野力? ( 以RA 飛機 + BOLT + NPAS 為例. 以可樂罐試力) 謝!
爽底邊至唔穿罐.....以現時18度計

發新話題