發新話題

[WA] W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區

引用:
原帖由 lololo 於 2-1-2009 23:06 發表
首先唔該哂jabberwock624 ching不嫌其煩甘解答我!!

隻Bolt stop 係GnP既, 感覺良好!!
仲換埋GnP既鋁HR尾頂 加埋隻新bolt同飛機

1個字型容...爽

遲下換埋GnP 既 Reinforced Spring & Pin Set, hopu ...
其實我多謝你先真!肯係呢度分享你個人既經驗!

問題出現!!!!!!

打左3匣後,彈匣嘩佬唔識回位..

正確泥講係回位速度極幔.....唔知係知噴得太多silicon

引用:
原帖由 jabberwock624 於 2-1-2009 22:09 發表

我買係一 set 0個種 無須加工.即買即用!

如圖先拆走 ...
好似唔錯wow, total幾多個大洋? 買多條打game都好~

引用:
原帖由 lololo 於 3-1-2009 00:20 發表
問題出現!!!!!!

打左3匣後,彈匣嘩佬唔識回位..

正確泥講係回位速度極幔.....唔知係知噴得太多silicon
silicon寧少莫多,但你嘅情況似係Valve o-ring問題,建議你折出來檢查一下,
PS.記得放晒氣先!!

引用:
原帖由 hermanht 於 3-1-2009 00:40 發表

好似唔錯wow, total幾多個大洋? 買多條打game都好~
around $ 6XX

引用:
原帖由 d.s 於 3-1-2009 02:05 發表

silicon寧少莫多,但你嘅情況似係Valve o-ring問題,建議你折出來檢查一下,
PS.記得放晒氣先!!
搞掂~~真係KY問題!!!
宜加正常返哂

...但我犯左好多ching拆M4匣晒既錯.....整斷左上彈果邊個兩隻腳

引用:
原帖由 lololo 於 3-1-2009 02:13 發表

整斷左上彈果邊個兩隻腳
Me too~~

引用:
原帖由 d.s 於 3-1-2009 02:05 發表

around $ 6XX
咁平?   

太好了

如果隻飛機, 果頭係黑色,個身金色
開鎗時視覺效果可能仲正

bolt連白色飛機, 街價 $ %))

G & P  HR尾頂 $ !!)  

國狗價

引用:
原帖由 hermanht 於 3-1-2009 17:30 發表
bolt連白色飛機, 街價 $ %))

G & P  HR尾頂 $ !!)  

國狗價
甘你買左未
轉頭去買GP hammer 同 spring set

引用:
原帖由 hermanht 於 3-1-2009 12:27 發表

咁平?   

太好了
今日見$%))都有!  但我$^))入手

想請問d.s兄:
個P牌自創 Hop-Up 座( WAM4-010,可用AEG內管)
用後力量會否大減?
同時AEG內管長度係多少?
你用緊正壓or負壓飛機?
謝!

引用:
原帖由 lololo 於 3-1-2009 18:21 發表

甘你買左未
月頭個金身用左唔小銀彈, 我等新年果波back up來到先買~

今日只係執左一個HR尾頂

引用:
原帖由 lololo 於 3-1-2009 18:21 發表

甘你買左未
我都想請教d.s 兄,隻hammer 用ra 定gp 好。
邊隻會易裝d呢?
Thanks

發新話題