發新話題

[WA] W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區

未生鏽!
另一把 WA M4 仍硏發中... ...

上膛杆會易爛 d

引用:
原帖由 桸藍 於 15-2-2009 00:46 發表
請問師兄係明記買嗎?
yap!

引用:
原帖由 gabrielwong1991 於 17-2-2009 01:59 發表
有2個問題想問c hing.

1. arm arm個bolt壞jor, 我有個飛機, 想問有邊個牌子嫁bolt好用同cheap...(要來打top gas) (budjet 900$)...
2. 開槍果時成日聽到把槍個recoil彈弓"sa sa"聲.... 好唔realistic... 應該點 ...
1. 原裝bolt $ 59X, g n p bolt $ 5xx ~ 6xx  , rA TXXX $ 10XX

又加0左D新野玩!

引用:
原帖由 lololo 於 16-3-2009 02:34 發表
師兄! 想問下支relex係幾多MOA??
6.5

引用:
原帖由 ayaka 於 16-3-2009 00:48 發表

師兄! 想問下rx-30前面塊protect lens係咪日本第一出呢??
請問可以頂到咩力?? 同埋lens離頂骨有幾多呢??
我怕支鏡太高擋唔晒
thanks!!
唔係! 只係一般平貸 !
前面塊protect lens 係 " 不碎膠 "
上網搵到既,
有 d 師兄話同一個位半吋距離頂到10飛 "連射" 底邊力
但家中再無底邊力既槍,所以試唔到!

又有新0野到

咁g n p 既咪叫Hyper Ver.

雖然佢有D Parts有所改良, 仍然覺得g n p 既會好佢好多!

G n P 又有新0野番!

玩鋼bolt人士必備之選!

又到P牌番新0野0刺!

引用:
原帖由 ayaka 於 31-3-2009 22:31 發表
NPAS的確係好野黎
宜家可以唔穿罐tim ar
blowback重大力左tim
請問師兄用0左NPAS後由最大同最細係乜0野力? ( 以RA 飛機 + BOLT + NPAS 為例. 以可樂罐試力) 謝!

我已經用橡膠皮代替圖釘( 平好多! )

引用:
原帖由 ayaka 於 31-3-2009 23:21 發表

爽底邊至唔穿罐.....以現時18度計
唔該師兄 ! 長盡既講解及測試 !

引用:
原帖由 lololo 於 3-4-2009 20:34 發表
Thanks Ching!!
For reference: NPAS配prime鋼bolt要換13.5 X 3或2.5 o-ring

我都係乜都唔郁住,等埋隻金屬飛機先再算.

P.S以家用隻老原飛機打爽底邊,即管睇下打幾多匣先爆
請問師兄用那品牌既HOP-UP座?謝!
另想問問未用NPAS時有冇打底邊?

發新話題