發新話題

[WA] W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區

引用:
原帖由 patling 於 26-5-2009 12:26 發表
順道一句....
G&P條原裝鋼管中間有條肋另佢只可以放得落佢條短內管。換長內管一定要換埋支外管,呃錢...
師兄,想請問原裝鋼管係咪跟WOC鎗嚟㗎?咁單買嘅鋼管有冇條肋呢?
如果係就吾駛買有鋼管version,係咪都要換!

師兄,請問你開始砌未?我都想跟住做。
咁樣係咪平過買支WOC再加Prime料?
引用:
原帖由 Castlevania 於 10-6-2009 21:41 發表
我宜家做左個LIST,將會緊住去做,希望C兄們指教一小弟.到時將會由零砌起,每步影相放上黎.
Prime Upper & Lower Receiver for WA-M4 - Colt (已訂)
Prime Lower Receiver Parts Kit for WAM4 (已訂)
Prime Steel ba ...

師兄,齊料開工嗱!完工後記得Post啲reference上嚟喎!

引用:
原帖由 patling 於 26-6-2009 10:51 發表
Prime 鰟套下身kit fire pin 組№係G&P鮋,所以唔飱Prime身,要銼左右兩邊小小突出鈬鮋部分先可以入得晒落去,Gancholia用鎚打入去係點都入唔晒架!講真呢套№有好多№唔飱位就算落Prime身都要銼餐懵,買返鈬打開盒裡面 ...
咁即係要Prime身就吾好用佢套下身Kit,改用GP嘅配件?undefined

師兄們,想請問吓邊度仲有WA甲賣呢?吾該哂!

引用:
原帖由 ayaka 於 10-7-2009 12:03 發表

好難搵ar....
之前個個話wa匣唔掂
家下又賣斷晒
OIC,可能其他啲仲吾点,所以而家賣斷晒!

師兄,我買咗Losding Nozzle Set但冇跟Spring, Pin,O-Ring等,我知GP有Nozzle Spring Set,咁其他啲有冇散賣呢?
我用紅色圈咗嗰啲。

附件

Nozzle set1.jpg (58.66 KB)

10-7-2009 15:38

Nozzle set1.jpg

想請問有冇師兄會幫個Prime Magpul下身上色,我指係Selector側邊嗰三個子彈圖形?

引用:
原帖由 jpg 於 17-7-2009 05:48 發表
其實真既magpul lower 都係冇色架? 點解你想同佢上色呢? 我自己覺得冇色仲正啦. 本人意見, 不喜勿插.
我响佢哋個網見到嘅,師兄可以睇睇!

附件

17-7-2009 11:42

引用:
原帖由 ayaka 於 17-7-2009 12:23 發表

上得靚好....如果整到好似aeg金身咁就咪搞la
師兄所言極是!Prime個身嘅子彈圖樣仲做凹入,落油仲難!
我諗住用貼紙試,衰咗都冇咁傷!

引用:
原帖由 ayaka 於 17-7-2009 14:14 發表

或者你可以多油到封平左d坑都得ge
咁重難啦,好難控制到啲油!

咦!又係喎,等我借阿仔啲泥膠試吓先。

想請問師兄們用開乜嘢Hop up膠呢?
我係用Prime Hop up座同AEG內管。吾該哂!

師兄,邊度有呢?

想請問各師兄,這個WA Hard Recoil有乜野用呢?
我用Prime Bolt駛吾駛要加呢?
吾該哂!

附件

WA Hard Recoil.JPG (56.96 KB)

8-8-2009 16:36

WA Hard Recoil.JPG

發新話題