發新話題

[WA] W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區

gabrielwong1991兄:
睇吓呢個SETTING 幫唔幫到你 ( 暫時未出現JAM ,double feed,小便彈問題! 但約1J力到 冇罐底中力  )
都係G N P 身 . 唔係GnP WOC ( WA 成槍轉金身 )
原裝WA ( 正壓 ) 或 G N P ( 連白飛機冇彈弓"負壓 " BOLT.
原裝WA 或 G N P HOPUP 座
原裝WA RECOIL彈弓
原裝WA  Buffer  或 G N P Aluminum Buffer (HR) [ 兩者都有加吸震膠約10MM ]
原裝WA  或 G N P 或 SH@@TER 尾通
原裝WA  或 R@ TECH 啤鈴 Hammer Set
原裝WA  內管
希望幫到你!
同時開呢個POSTS 係想大家分享經驗!
唔想比D問題PARTS攪到越整越衰! ( 工差! 品質差! 有D唔值得比呢個價去買等... ...)
有D PARTS 都物有所值甚至物超所值 ,
都可以同大家分享!
但意見總有正負面,
你遇到既問題同我既未必一樣!
當係一樣解決既方法都可以唔同!
唔駛
最緊要整掂把槍姐!( 而大家都0閒番D錢! )
另一把 WA M4 仍硏發中... ...

原來啤呤鎚有另一品牌 ! 同某品牌好似!?

有0野返!

引用:
原帖由 jpg 於 19-6-2009 18:44 發表
請問Castlevania兄, 係邊到訂呢? 咁多位師兄, 邊間舖有較齊prime 料呢. thanks.
係紅狐買0米得0羅!比較齊prime0既parts.
但價錢亦比較貴!

引用:
原帖由 Castlevania 於 28-6-2009 18:48 發表

高低差我個條就冇
但係個條死人GAP,好難頂~~
其實你條GAP都唔算明顯!
我個條先至係死人GAP!
?v=0
乜都未裝已經咁開!
睇見都唔順眼!
忍唔住"汁汁"佢
最後變成....
?v=0

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 3-7-2009 00:06 發表
有冇人可以答我WA枝Delta M4 CQB-R邊道仲有得賣呀?
一D基本禮貌都冇!
唔怪得之D師兄當睇佢唔到!

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 4-7-2009 01:15 發表

sor...係我錯! 請問師兄邊道仲有WA支Delta M4 CQB-R賣??
一來冇貨,就算有買 GNP 或 @GM 都好過買WA支Delta M4 CQB-R 啦!

引用:
原帖由 d.s 於 4-7-2009 02:05 發表

涉谷店咪有齊款low
Delta 款既 M4 CQB-R 唔多覺佢 SHOW 出 0黎 !
反而D Custom 款既 M4 CQB-R 都幾多 0下 !

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 5-7-2009 11:01 發表
下...去到日本買??仲有買咗都唔知帶唔帶得返黎香港
呢個問題我都問過!
佢( 店長 )話寄倉冇問題 ( 連盒, toy only 好多間d店長都係0禁答你,但係又唔肯同你代寄比你住既地方! )!
一來我就唔多敢試.
二來貴係過本地買!
三來本地option parts 比佢多及平!

發新話題