發新話題

[WA] W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區

引用:
原帖由 patling 於 27-5-2009 13:55 發表

師兄請問你鰟支係G&P WOC M4A1 鋼管版定係單買鮋G&P鋼管啊?
如果你鰟支係單買鮋無事,而我鰟支係跟槍鮋有事鮋話...咁就證明鰦一樣№:
如果有師兄諗住買支G&P M4A1 返鈬改返齊口內管鮋話,就可以慳返D錢唔洗買鋼管 ...
我係自己單買的

引用:
原帖由 lololo 於 28-5-2009 17:41 發表
今日終於可以用GBB落場..
發現支鎗比細力D既AEG射程短...
點短法? 炒高定花灑?

引用:
原帖由 ayaka 於 1-6-2009 00:14 發表
想問下t骨個扣係咪一定要用??
因為我個個爛左.....之前條pin又成日移出黎
唔想打斷骨就用啦... 我果條pin都差左出來, 仲dammage左個身(我已經唔係用個花字)

引用:
原帖由 ayaka 於 1-6-2009 00:48 發表

我個下身就係咁刮走左一忽了......
呢D咪證明左某公司的唔專業, 同埋支槍係成日玩的...

整條T骨都整到咁.

引用:
原帖由 jcahmaens 於 7-6-2009 12:00 發表
Finally got my new toy!
啊! 你條骨and身是什麼牌子? 有沒有高低級or不到位?

尾通大把地方有得買啦...

回復 576# 的帖子

岩岩想買hop up 座...

仲頭痛緊P牌可以係後面教果隻好貴

槍管@^)... 淨係拎去比人開牙都唔得...

引用:
原帖由 ayaka 於 8-6-2009 00:12 發表
不過唔知e個hop係for咩管用.....aeg管的就正了
團購得過
平成咁, 就算係前面教我都要

But一定要係AEG管

引用:
原帖由 ayaka 於 8-6-2009 00:32 發表
睇番原來e個hop座係用wa管的
我支7" 4仔我諗冇15M就抄天了, 都係要正正經經買番個hop up 座...

引用:
原帖由 d.s 於 8-6-2009 03:07 發表

果套管正確名稱: 抄台灣可變長度揼中脚趾包斷骨重到亞媽唔認得鋼外管
老老實實!送比你都要考慮要唔要........
呵呵
就係D人勁唱果條吉打管?
P.S.我之前差D買左, 軍軍軍同我講冇貨, 我又找唔到, 最後買左豬標
引用:
原帖由 d.s 於 8-6-2009 03:10 發表

咪諗祖國Hop-up座啦,睇相已有大細邊...
只怕你換完變到15M冇抄天,係根本打唔過15M......
睇來都係要下個月一劑過

引用:
原帖由 lololo 於 8-6-2009 11:17 發表
條管我有D性趣~~
淨後要條7吋~~~
果條好似唔係7"
引用:
原帖由 lololo 於 8-6-2009 11:59 發表
YEAH!!!!今日3隻BOMBER匣一齊BYE BYE!!
我X你XXXXXXXXXXX!!!!!!!!!!!!
玩豬崎啦, 唔係真係要等豬屍

本來果3隻係我ge~
我不厭其煩, 差不多日日打去西京問幾時有B匣~
我都諗住買3隻,
look卡都要look到番來
但係有一次睇到台仔網話佢個華佬錯位, 有跟本用唔到.
咁就冇買到了

引用:
原帖由 Castlevania 於 9-6-2009 13:35 發表
C兄,呢條幾寸管啊
THX
幾寸就唔知, 條骨係跟槍or what? 如果唔係跟槍的話(我唔知有冇), 執到你扒街.

引用:
原帖由 Castlevania 於 9-6-2009 19:33 發表

有冇咩廠出過嫁???
THX~
如果真係lite骨就真係執死你, 你有gbb or 裝過呢類骨未? 如果冇, 你就睇下AEG外管同GBB外管有什麼分別...

引用:
原帖由 Castlevania 於 9-6-2009 20:36 發表

係唔係連接槍身同槍管位個度的直徑大小啊??
我睇左自己條骨....個位又真係好似好細.......
你要張GBB條外管磨or車到好似AEG條外管咁, 仲要執執個大ring, 咁你條骨就可以貼住個身了, 到高低級就要執個大ring上面, 比D空間條骨, 令佢可以低小小, 咁個高低就會小好多好多

發新話題