21 12
發新話題

我是新手,請問有咩裝適合新手用QQ

我是新手,請問有咩裝適合新手用QQ

請問有咩槍適合新手用?我想買枝UMP/P90,大約幾錢?(小弟比較窮,又是學生哥,不想買太貴..)
還有個面具買邊隻好?請各大師兄幫幫忙...

唔好買大陸p90
槍野好大問題

Just buy the model which u like.

謝謝師兄的意見,那麼不買大陸的p90,可以買那公司的槍?
我聽說有間叫老馬的公司,那間好不好?
因為我真的很窮,不想買了一把用不過幾場的槍...
其實,我只希望買到一把比較耐用的槍,那有想請問一下
玩wargame一定要買面具和槍之外,那要買什麼?
希望師兄可以解答我這個超級煩的新手的問題...謝謝

我自己都係學生哥
槍e+野唔省掉
我寧願你儲多d錢買馬記mp5/p90
不過問一問你,你係咩軍
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

打game又唔一定話要玩咩軍o既,好多老手都係t恤牛仔褲落場

槍,電,彈,mask係最基本的
樓主話想ump/p90, 我suggest你買老馬(正名叫:  Tokyo Marui)既P90
不過最重要都係樓主有幾多錢

如果想要ump就g&g

謝謝各位師兄的解答!!
不過好奇問一問側衛,請問咩軍有什麼關係的嗎?@@
不太清楚....仲有想問一下你話寧願我存多D錢買p90/mp5
咁大約要多少錢?目前我有680$,唔知夠唔夠呢?(面具已經入手了 )

馬記ge P90要預千幾銀吧? 仲有差電, 差機, 上鍊匣... 可能要2K度吧?
click>

引用:
原帖由 伏龍 於 29-12-2008 17:14 發表
謝謝各位師兄的解答!!
不過好奇問一問側衛,請問咩軍有什麼關係的嗎?@@
不太清楚....仲有想問一下你話寧願我存多D錢買p90/mp5
咁大約要多少錢?目前我有680$,唔知夠唔夠呢?(面具已經入手了 )
"請問咩軍有什麼關係的嗎?"-------------我好奇問問,當我無問過
"大約要多少錢"-----------你不如自己行行槍街格格p90/mp5個價,我怕我答錯同價錢e+野說不定

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

論電槍(全部是老馬二的原裝電槍,槍鋪改的不列。

電槍價其本上分為四段

1 $1200  MP5系(K仔平過一千)、M16 A、P90紅點版

2 $1400-$1500  AK系、P90 TR、XM733、MC系

3 $1600 -$1700  16系

4 $>1600 追擊槍 (SG1不計)、還有那些金屬魚骨的16

(COPY FROM 窮鬼新仔必看篇@財政預算新手入門篇)

謝謝各位師兄的回答!!改天在wargame的世界一起玩吧!!

日本紙貴左,呢排馬記槍價都貴左唔小
得$680,一係唔好買住,等到夠錢先,一係就買國產,打壞左就買過枝
一係就買za 平版

引用:
原帖由 側衛 於 29-12-2008 17:34 發表
論電槍(全部是老馬二的原裝電槍,槍鋪改的不列。

電槍價其本上分為四段

1 $1200  MP5系(K仔平過一千)、M16 A、P90紅點版

2 $1400-$1500  AK系、P90 TR、XM733、MC系

3 $1600 -$1700  16系

4 $>1600  ...
呢個價已經不合時了,依家全部加返200-300啦

21 12
發新話題