46 1234
發新話題

想追個女仔,佢岩岩分左手

想追個女仔,佢岩岩分左手

話說我前幾日,有個女性既朋友同佢男朋友分左手
佢地拍左拖一個月,都冇
其實我鐘意左個女仔好耐,但一直都唔夠擔講
加上又見到佢岩岩拍拖,諗主消去呢個念頭
但佢岩岩分左手..會唔會係我追求佢既好機會呢?

會!要睇下佢想唔想開始新戀情

引用:
原帖由 F.B.I. 於 4-1-2009 11:57 發表
會!要睇下佢想唔想開始新戀情
老老實實問佢想唔想開始
還是暗地類觀察(但其實又有咩方法....)

你睇下佢地咩問題分手先

引用:
原帖由 louisli 於 4-1-2009 12:31 發表
你睇下佢地咩問題分手先
個女仔都搵我傾過
佢話之前個男仔比左好多空頭支票佢
D缺點次次話會改,但都係草草回應了事
加上又唔理佢感受,係咁拎女方D野公諸於世
所以女方決定分手

引用:
原帖由 Anonymous 於 4-1-2009 12:42 發表

個女仔都搵我傾過
佢話之前個男仔比左好多空頭支票佢
D缺點次次話會改,但都係草草回應了事
加上又唔理佢感受,係咁拎女方D野公諸於世
所以女方決定分手
通病...死症...

引用:
原帖由 lahc 於 4-1-2009 12:50 發表

通病...死症...
師兄意思係?

引用:
原帖由 Anonymous 於 4-1-2009 13:02 發表

師兄意思係?
好多男的都會出現呢d野(呱)
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 lahc 於 4-1-2009 12:50 發表

通病...死症...
唔係病又唔係症...我覺得係公式,官方既分手理由
唔鐘意一個人時就會有好多野對現唔到,反問,質疑
裂痕出現,係咁先.自然不變定理
睇左係真定係假先,會係女既眼角太高定男既做唔到野?

引用:
原帖由 亞延 於 4-1-2009 13:38 發表

唔係病又唔係症...我覺得係公式,官方既分手理由
唔鐘意一個人時就會有好多野對現唔到,反問,質疑
裂痕出現,係咁先.自然不變定理
睇左係真定係假先,會係女既眼角太高定男既做唔到野?
我對果位男方都有一定了解
草草了事我就唔多清楚
但係佢的確係咁拎女方既野公諸於世,我睇到晒

溝女唔洗搵藉口

係果個男方有問題啦點可以拎女方既野公諸於世嫁
師兄如果清楚咩事的話可以稍作觀察........然後先出擊因為唔知之前個男仔做過咩!!!!!!!!
祝師兄成功抱得英人歸啦
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 一等兵 於 4-1-2009 14:43 發表
係果個男方有問題啦點可以拎女方既野公諸於世嫁
師兄如果清楚咩事的話可以稍作觀察........然後先出擊因為唔知之前個男仔做過咩!!!!!!!!
祝師兄成功抱 ...
其實個男仔對女方做過既野,經過我女方同我傾心事果陣我都略知一二
同埋就算佢之前拍拖我都有"係咁依"留意下
多謝師兄支持,我會努力!

引用:
原帖由 Anonymous 於 4-1-2009 14:50 發表

其實個男仔對女方做過既野,經過我女方同我傾心事果陣我都略知一二
同埋就算佢之前拍拖我都有"係咁依"留意下
多謝師兄支持,我會努力!
其實最重要個問題係女方...
嚴重d講..
對男性仲有冇信心
同埋會唔會接受段新戀情...

祝你成功

引用:
原帖由 Anonymous 於 4-1-2009 14:04 發表

我對果位男方都有一定了解
草草了事我就唔多清楚
但係佢的確係咁拎女方既野公諸於世,我睇到晒
咁睇下女方心情點先,一時三刻就接受第二個唔易...
真心鐘意人就了解左人地個心唸咩先,急進只會急退

46 1234
發新話題