發新話題

冇拍拖但同居?

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-1-2009 23:10 發表

有時forum有bug
係咩?

Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 18-1-2009 23:12 發表

係咩?
除左bug 但係難保日後唔出現
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

此post已被妄想症人仕騎劫

btw,,樓主似曬命多過想解決問題
delete

引用:
原帖由 gtoray 於 18-1-2009 03:20 發表

都係買定d o野看下門口好~
買左重衰比佢覺得早有預謀
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 derek_lok 於 18-1-2009 23:25 發表
此post已被妄想症人仕騎劫

btw,,樓主似曬命多過想解決問題
其實樓主根本冇野好擔心

佢可能想問我地點去"征服"佢個女同學呀

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

引用:
原帖由 RYODLi 於 18-1-2009 23:12 發表

係咩?
咁大反應的,唔通之前有一topic 你用匿名開

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-1-2009 23:59 發表

唔大唔大
八掛係人既天性
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-1-2009 23:59 發表

有可疑
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 一等兵 於 19-1-2009 00:34 發表

有可疑
真係水洗都唔清

引用:
原帖由 m4devastator 於 18-1-2009 23:52 發表

其實樓主根本冇野好擔心

佢可能想問我地點去"征服"佢個女同學呀
其實係架!
冇問題要師兄幫手解決,post出黎係想睇下大家意見
我係想知佢點諗,可能出於信任,可能想一齊
無論邊樣都好,一齊住左,大家了解左先再諗(如果我把持得住)
但如果係出於信任,我諗冇野好晒囉!睇得唔食得仲慘...

引用:
原帖由 Anonymous 於 19-1-2009 00:41 發表

其實係架!
但如果係出於信任,我諗冇野好晒囉!睇得唔食得仲 ...
我而家係到諗...

佢同你處於一屋
好似夫婦咁,恨死人

另外,佢啲bra,underwear..洗完啲衫成屋都係
引死人

至於沖涼...
如果你係衰人,做小小手腳
佢乜都俾你睇哂啦

引用:
原帖由 Anonymous 於 19-1-2009 00:41 發表

其實係架!
但如果係出於信任,我諗冇野好晒囉!睇得唔食得仲 ...
你把持唔住的就會上報紙lor

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 19-1-2009 00:52 發表

你把持唔住的就會上報紙lor
比著係我,我兩個月內一定"答"左佢
因為我係衰人

引用:
原帖由 m4devastator 於 19-1-2009 00:54 發表

比著係我,我兩個月內一定"答"左佢
因為我係衰人
咁你咪見報o個d lor

我要玩感情 唔要做衰人
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

發新話題