27 12
發新話題

新手

引用:
原帖由 側衛 於 1-2-2009 21:35 發表

小朋友
你打heat project ,cs 上腦
喂…而家話有鏡就係狙擊槍果個唔係我喎
唔該師兄你講清楚你話緊邊個呀下

airsoft唔同真槍,
大把人拿枝mp5 做sniper都係咁,
ak加個彈鼓當自己枝係m249的亦大有人在,
你唔好拿marui vsr-10去"衝"就可以了

引用:
原帖由 sunny2014 於 1-2-2009 21:50 發表

喂…而家話有鏡就係狙擊槍果個唔係我喎
唔該師兄你講清楚你話緊邊個呀下
我講樓主
not u
sorry
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

見議樓主先去了解一下airsoft的物理結構先
當了解左airsoft的物理限制就唔會再問呢個問題

回復 18# 的帖子

唔洗咁…玩下姐

其實講真
我的而且確經常用MP5做狙
不過我支係A5唔係K
射程唔弱得過D長管G3, M16之類
只要set得好, 氣槍就無乜點話長管係狙
當然加鏡就係狙呢個純粹係講幾年o既爛gag一個

引用:
原帖由 sunny2014 於 1-2-2009 19:56 發表
唔好意思
我才疏學淺…真係唔知乜叫沖
咁唔該師兄解釋下乜叫沖?
點解SR25K可以沖又可以狙?
點解M16A4唔得?
人地少少錯別字.

all gun are more or less the same shooting distance ga la... in airsoft gun i mean... long barrel and short barrel are only 20~30 metres difference.

So buy your the gun you like la...

引用:
原帖由 老頭子 於 2-2-2009 04:15 發表

人地少少錯別字.
你可以接納人錯係好事,不過人地指出樓主錯都係好正常,同埋只係用左另一個方式去講比佢知錯字會有咩問題出現,唔話比佢知錯,佢只會永遠錯落去

錯一個字,又唔使咁多人圍佢一個既

其實set得好,正常一支槍都會好準下既,問題只係一支mp5、p90等等咁短既槍,
好難接受佢叫做狙擊槍咁o者。

m系或者g36 系既槍都可以改到幾有狙味既,樓主可以慢慢搵下d post,
睇下自己鐘意邊d款啦

禁又得
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

聽講mp7用尼狙幾好, 買返支啦, 又平
鵰。豹。狸。獅。狒

27 12
發新話題