42 123
發新話題

駐港英軍裝備問題

我都唔知....我阿哥尋晚突然攞返黎話係佢同學俾
唔識得分真假

手機拍的?

勁....咁都睇得出
係用手機影因為唔識降低幅圖大細所以用手機影

多謝解答,,thanks

咁係香港HKMSC,,RHKR有無用過淺色個套呀??
delete

香港HKMSC無用過淺色個套 !!!

B20_hk
呢件係師兄上次介紹個度買既衫褲

附件

12-2-2009 13:31

12-2-2009 13:31

引用:
原帖由 沙羅雙樹 於 12-2-2009 13:31 發表
B20_hk
呢件係師兄上次介紹個度買既衫褲
Good, the quality also ok...

Main yoke (fits to belt & pouches)
Used 58 pattern belt
Left and Right Ammo pouches
Double kidney pouch
Water Bottle pouch
Poncho roll
Large Pack

附件

12-2-2009 23:36

引用:
原帖由 B20_hk 於 12-2-2009 13:54 發表

Good, the quality also ok...
呢套是防衛軍的制服, 特點是上衣沒有拉錬.
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

引用:
原帖由 tango10 於 13-2-2009 05:25 發表

呢套是防衛軍的制服, 特點是上衣沒有拉?.
是否香港製造?

Patrol the border between Hong Kong and China.
Only "Long Sticks" for weapon

附件

18-2-2009 23:41

回復 41# 的帖子

隻狗好可愛

42 123
發新話題