發新話題

[認真] 如果係你, 你會點做?

女仔人家 15 歲就用 skII , 錢從何來 ?  , 好明顯 , 個女既 , 就係周圍搵食慣 , 個靚仔係俾人縱到壞晒啦 , 就算有左佢都搞得掂? 佢有獨立經濟能力定佢係外科高手 ?

佢父母唔狠心教 , 外人幫唔到手的 , 15 歲人, 應該跌得起既 , 經濟封鎖 , 半夜 12 點後就話明會落鎖 , 唔返就由佢唔返 , 走 , 就等佢走飽佢 , 走夠一頭半個月 ,  條女見 " 搵唔到食 " 自然唔會理佢 , 佢咪睇清咩叫現實囉 ,

我覺得除左佢自己知衰之外 , 都冇咩可以令佢改到 , 等佢撞鑊甘甘地先睇下點善後啦

別人說我....太瘋癲 !

我笑他人....看不穿 ~

引用:
原帖由 POCMarco 於 8-2-2009 01:20 發表

佢中一開始起 camp 到同人搞埋, 跟住 keep 住唔停, 我真係冇野講
i am afraid that he has got HIV already!!!!!!
中一開始的都係同周邊d女仔搞je
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

再唔係同屋企人商量經濟封鎖佢......

小弟愚見la…
短期解決就先送左佢去外國讀書先(路遙知馬力,日久見人心…我相信個女的唔方長情到會去外國找佢a…),長遠就或者要由女個方面入手了…

引用:
原帖由 match_man 於 8-2-2009 09:07 發表
小弟愚見la…
短期解決就先送左佢去外國讀書先(路遙知馬力,日久見人心…我相信個女的唔方長情到會去外國找佢a…),長遠就或者要由女個方面入手了…
去到外國就花花世界.自由的天空...
女死女還在

其實我覺得樓主多事......人地老豆老母都唔理到你就真係幫都煩
呢啲case多數愈幫愈忙,之後佢父母會覺得你多事,教仔你都未夠班
最後得罪埋人地家長....
佢唔撞埋牆點知痛,你理得佢幾多,同埋就算理我唔會向個仔出發而直接的條女出黎講,講唔埋搵埋佢屋企人出黎三口六面表清楚佢,同個男既傾根本無數講,食開榴槤無人會覺得臭,你覺臭你既事

由佢啦
未死過未知個死字點寫

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-2-2009 01:49 發表
15歲就用sk2個女仔都唔多掂
我都咁話,人話十八冇醜婦,應該唔洗點人工添加.....佢就已經要用SKII.....

樓主.....綜合CGF多位意見都覺得係經濟封殺佢最有效。古語有云"棒下出孝兒",傳得咁多年總有原因架.....
等佢做下灰王子,十二點前唔該浦頭唔係訓街啦...

引用:
原帖由 kimkileo 於 8-2-2009 18:53 發表
樓主.....綜合CGF多位意見都覺得係經濟封殺佢最有效。古語有云"棒下出孝兒",傳得咁多年總有原因架.....
等佢做下灰王子,十二點前唔該浦頭唔係訓街啦...
既然咁的,直頭唔返
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-2-2009 18:57 發表

既然咁的,直頭唔返
我地獄大門永遠為佢而開.....

引用:
原帖由 kimkileo 於 8-2-2009 19:05 發表

我地獄大門永遠為佢而開.....
而家d後生的,堅到暈,唔返就唔返,咪睇下邊個緊邊個

引用:
原帖由 kimkileo 於 8-2-2009 18:50 發表

我都咁話,人話十八冇醜婦,應該唔洗點人工添加.....佢就已經要用SKII.....
廿歲開始用批當的就正常

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-2-2009 19:11 發表

而家d後生的,堅到暈,唔返就唔返,咪睇下邊個緊邊個
唔返咪由佢羅,呢個世界咁多人,幫到幾多救得幾多,佢唔聽要死唔通阻佢呀

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-2-2009 19:12 發表

廿歲開始用批當的就正常
廿五六就正常...

發新話題