發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 AJM 於 7-2-2009 03:34 AM 發表

我自己就好肯定。
我點會唔知

引用:
原帖由 Terryimac 於 7-2-2009 05:36 PM 發表
咁多位師兄, 唔知大家有冇試過冇左bolt lock?  你地既情況係點同點樣解決呢?

我check過個bolt stop同匣都冇咩特別問題, 唔知會唔會同我換左尾通有關

會唔會因為行程唔同左lock唔到? 剪彈弓可行嗎?

先謝!
係唔係s某牌子通?如果係要cut buffer膠,,不過自己cut小心個橫切面唔平...

引用:
原帖由 Terryimac 於 7-2-2009 06:49 PM 發表
我係裝左copy UBR, 條尾通唔換唔得...
cut buffer膠,,不過自己cut小心個橫切面唔平...<---

引用:
原帖由 Terryimac 於 7-2-2009 09:46 PM 發表

thx 師兄, 係咪cut幾多要慢慢試?

其實果舊buffer膠有冇代替品? 我驚舊野cut左用番原裝通會唔會有問題?
換左就唔好再換啦 cut左唔知對原來果條有冇害...行動前請三思

引用:
原帖由 Terryimac 於 8-2-2009 05:50 PM 發表
Bolt Lock 問題已經解決, 果然係因為Bolt後退行程問題Lock唔到,

但個人不建議cut Buffer 膠, 因為要set既位可能係幾mm之差, 好容易會cut錯返唔到轉頭,

我自己土炮d方法係買水喉用果d黑色防水膠圈, 逐塊慢慢se ...
我已经整好,cut少少就得,不过一定要有機做,唔係衰左冇回頭

引用:
原帖由 路比 於 16-2-2009 02:09 AM 發表
今日再一次拎落場打game,愈來愈想cut管做7"
7吋管快d出... 7吋管快d出... 7吋管快d出... 7吋管快d出... 7吋管快d出...
希望遲少少有廠出管啦

引用:
原帖由 路比 於 22-2-2009 03:22 AM 發表
係2手區見到有人放vve m4,話可以自行改變力度
有冇師兄知道點樣去set佢個力度呀?
因為冇人發現拎過枝槍去換o-ring之後細力左好多,可能比"山斤"d人做左手腳
拎個果銅咀,愈入愈細力,愈出愈大力,,不過唔太穩定

依排又多左野出啦

引用:
原帖由 Kane 於 17-3-2009 11:42 AM 發表
我覺得大夾槍身果條野有d唔似

引用:
原帖由 Kane 於 17-3-2009 03:20 PM 發表

我都覺得麻麻地
好似幼左d

有冇人裝哂LATP出果4樣野呀?
彈弓同果2粒野用左真係bolwback大左好多wor

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 19-3-2009 12:04 AM 發表

我唔要大力 我追求實際
blowback大d你都唔要

引用:
原帖由 優之涼粉 於 19-3-2009 04:42 PM 發表

射速會唔會慢左好多???

駛唔駛另外再執位的???
唔會慢WOR~一包2粒果隻野有得比你簡大BB定細BB
自行決定,,不過記住要用埋條90%彈弓~
唔洗汁位!

引用:
原帖由 優之涼粉 於 19-3-2009 08:23 PM 發表
其實如果改左一面力,個blow會唔會都弱左好多,事關d fd成日打開一面力
其實GBB槍好難改到打1面...最少都2面...唔係好唔穩定

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 22-3-2009 01:47 AM 發表

總之靠你啦
自己要咩講咩囉..

發新話題