發新話題

[WE] WE GBB M4專區

其实點解要開多個post講?
下面有個we post,有d師兄可能已经答左!
用0·25或以上既bb彈有改善!
暫時we出左唔係好多補品,每樣都係100蚊左右

引用:
原帖由 越南河粉 於 23-3-2009 01:16 AM 發表
打完一日有d毛病出左黎~
第一樣野就係semi auto時得時吾得~一隻匣得一隻匣吾得
第二樣野就係仍然打一粒吐一粒~但係吐果粒如果槍咀吾係向地冇漏出黎打出去就好大力
第三樣野就解決左~之前就試.20珠珠就上太空,.30珠 ...
你試清楚邊隻匣唔得先,,去3軍問問啦,,
你個HOPUP再SET大多少少睇下會唔會再嘔?

引用:
原帖由 越南河粉 於 23-3-2009 12:49 PM 發表

我覺得係支槍問題
我已經扭到最盡~係咪銅筒末端果個黑色有齒既圈呀~我扭出扭入都係咁~
吾知係佢一野索兩粒彈上去丫~定係真係個哭泣冇料到
有冇相睇下你拎到佢點樣

引用:
原帖由 BNN 於 24-3-2009 01:39 PM 發表

請問 c hing 你講o個4樣野係邊4樣?邊道買到?幾錢?
3軍有..唔記得幾$..

引用:
原帖由 越南河粉 於 26-3-2009 02:19 AM 發表
有冇講幾時有哭泣出
聽其他師兄講好快wor

引用:
原帖由 BNN 於 1-4-2009 05:08 PM 發表
我想問纒有無 parts 可以改到枝 we 後座力大d.
90%彈弓加果2粒野..個後座力係大力左D

引用:
原帖由 loop2 於 2-4-2009 10:10 AM 發表
請問有冇師兄...有關於會出 WE 用metal body既消息?....
好似4月尾先講

引用:
原帖由 BNN 於 2-4-2009 11:20 AM 發表

唔該師兄 不過唔知大力程度差幾遠?
有得簡重同輕!

引用:
原帖由 BNN 於 2-4-2009 02:53 PM 發表

請問師兄隻藍色BUFFER 邊道買到,有無分牌子,唔該.
得一間有出成個buffer咋……

有冇師兄搞返場gbb game呀?

引用:
原帖由 路易氏 於 3-4-2009 01:25 AM 發表
射唔出彈不會關BUFFER事,因有一粒"的"仔頂住BUFFER是不會再向前頂到推彈咀位置,所以我覺得原本推彈咀位置才是射不彈的主要因素,而你想再換彈弓加大後座力是不行的,因為換左彈弓後,會令行程有阻力下而減慢,我之 ...
個藍色buffer太重既關係????

[quote]原帖由 BNN 於 3-4-2009 10:07 AM 發表

咁換條軟d

引用:
原帖由 Kennis 於 5-4-2009 07:18 PM 發表
各位師兄,我想問下~~我今日第1次拎支WE M4去打,但我發覺佢射出黎係1下上,一下下,請問知唔知會有咩問題呢!THANKS我係用0.2珠的~~~~

同埋我發覺,宜家新一水貨,係咪大力左~~~~因為我0個支大力到冇人有~~~~~好想降返佢 ...
用彈太輕..

引用:
原帖由 Kennis 於 6-4-2009 08:08 PM 發表

冇錯~~~我仲係星期6買的~~~之後星期日就落場
買0個陣一試,我都比佢嚇親,仲要係爽底邊入,則出
再試頂,即裂~~~~

SO好想快D降返低佢~
係唔係要換新hopup膠?之前因為噤先大力左

果d野補品都未有住,希望多d廠出we m4零件啦

發新話題