發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 loki 於 18-5-2009 14:15 發表
我把諗緊用SIR *58好 定係入TROY MRF DI 7"好@@
Troy 7"

I still worry the Mag will......

引用:
原帖由 rYaN 於 19-5-2009 15:55 發表

整p-mag
But How?? can not find Pmag skin...

引用:
原帖由 mooka 於 20-5-2009 21:22 發表
各位c兄 ~ 我想問下個bolt 入面有粒白色的膠 ... 個粒膠有咩用嫁? 同埋你地枝M4 有冇試過個粒膠鬆左走左上去  ...  我個枝打唔夠半日就會因此問題冇得玩要攞番軍軍軍到 ... c兄們有冇解救方法ar ? 請教教小的; ...
this one?

Spacer用膠水固定.

引用:
原帖由 mooka 於 20-5-2009 22:00 發表
係佢la ~~ 比軍軍軍佢地用膠水固定過兩次了 ... 到番鬆...
c兄你是用咩用膠水固定的...
圖上方那支是原裝新版CQBR的打咗大約2支TOP GAS仲未鬆.
圖下方那支是舊版M4A1的, 白色膠SPACER是自己用鑼絲膠固定的, 都係打咗大約兩支TOP GAS都仲未鬆.

引用:
原帖由 mooka 於 20-5-2009 22:18 發表
其實個粒野有咩用嫁?
可保持黑色個條管同個BOLT成一直線........

引用:
原帖由 roger822 於 16-5-2009 10:34 發表
原來唔止我一個係咁

which type of gas did you use?? CO2? Red?

引用:
原帖由 mooka 於 20-5-2009 22:36 發表
oh ~~~ 多謝c 兄解答~
咁點解佢一走上左D 就會開唔到槍le ??
do you see a hole on the black colour tube?

Gas hole

引用:
原帖由 mooka 於 20-5-2009 22:53 發表
咁我將粒膠推到上個GAS HOLE 上面可唔可行LE ~ 這開到槍嗎?
哝~~~~ 好似冇乜la lun喎~~~~ 都係等d高手出o黎教路......

我都想try下,不過好實,push佢唔上、、、

原來係咁?!以為係個hole tim..

引用:
原帖由 loki 於 22-5-2009 20:42 發表

快D整完有得睇^^! 我落左份TROY上去啦.FIT位.唔會郁.
Black? FDE?

用POM會唔會太硬?呢件part係唔係用soft rubber好d呢?

怕佢硬過頭,,下下硬並硬,,中間支心d 鑼c牙好快lose同打柴、、

POM......塑鋼...高強度低磨損塑膠合金.

發新話題