61 12345
發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 Pvt.King 於 9-12-2008 09:45 發表

搭單問下, 咁gp d aeg骨係咪話可以直落we唔洗執? thanks
係既話等佢出埋長管長托就郁手了...唔等佢出其他m系啦, 自己砌好過...
小弟將 G&P 嘅魚骨裝到落支 WE 度,唔使汁

附件

9-12-2008 11:26

9-12-2008 15:16

引用:
原帖由 Pvt.King 於 9-12-2008 11:32 發表

好! 等一有人出m16管即刻出手!
Thanks so much
M 16 外管?咪比原裝內管長?

引用:
原帖由 高!高!高! 於 9-12-2008 20:13 發表
今日放工時間行過,好多人買...........
有賣嘅店舖都有人試槍中..........好熱鬧.
重未賣晒?可能有成櫃

引用:
原帖由 G3A3 於 9-12-2008 21:12 發表
因為今日返匣嗎!個個早兩日取槍果d全部未取匣所以個個去買!
聽日去睇下賣晒 D 匣未先

引用:
原帖由 高!高!高! 於 9-12-2008 21:59 發表

好似好多人都係10隻10隻咁買,有個師兄睇個勢好似團購左成箱......
上星期六想入去買時,都有兩位師兄不停試多支,可能都正在團購緊

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 10-12-2008 09:55 發表

師兄可能誤會,貨真係無乜得剩,就正正係試晒之後有2箱退槍係度...退既有d真係只係匣既問題
呢幾日只計團購已經出左五十幾支,都未計街客,你想人地有幾多貨呢?
係囉,乜 D 匣真係咁水皮呀嘅!我買果陣時都試左幾個匣至"簡"到一隻用得

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 10-12-2008 11:40 發表

咁簡過先買絕對係岩既
話晒係顧客丫嘛,小弟買果時都簡左兩支,可能早d去,貨源充足所以有得比我簡啦...
hopup既較法,其實位置係拉開個bolt見到一圈黑色有防滑痕既金屬圈,因為只見到約三分一個圈,要轉係有少少 ...
小弟買嘅時候,招呼奇好,任"簡"任試,  我都"簡"左好幾支,四眼果位重話慢慢簡啦,簡到岩心水至試

引用:
原帖由 G3A3 於 10-12-2008 13:41 發表
Hop up 方面要非常小心調教,我地已經發現小小問題,當教得太多時轉番轉頭時佢未必識得回位!可能要用針批直接推番舊膠入去。同樣地好多枝我地在外面試時上旋過多,變左粒粒向上飛!  這點大家留意!

注意:教上旋 ...
現在已經較到上旋了,唔該晒師兄,今日比較和暖些少,試鎗效果比作日好

引用:
原帖由 G3A3 於 10-12-2008 15:05 發表
吳好噤講!新槍、新設計大家都要研究下先知點先可以發揮佢的力量!
大家一齊研究下、交流下先知道呢枝是否好野!
小弟都係首次買 GBB 嘅長鎗,之前見多人買左另一牌子。但常見談及耐玩度差,內部零件爆爛,呢支玩到現時都未見有問題出現。最好遲些多 D 補品更換,

引用:
原帖由 seals 於 10-12-2008 20:20 發表

Me too !!!
Me too X 100

昨晚路經軍軍軍,又見師兄大量掃匣

回復 98# 的帖子

我都無咁多銀買真品,廉價貨玩住先

附件

11-12-2008 12:43

11-12-2008 12:43

引用:
原帖由 G3A3 於 11-12-2008 09:42 發表

幾點到呀、師兄?我係裡面五點幾玩到六點幾。
尋晚已經得番幾隻!我就試左一批之前話吳得果d,有十幾隻無問題帶走。
尋晚玩完有幾隻有問題,佢地話可以換!!!
我大約五點前入過去一轉,閣下就是兩位試匣其中一位?
今午試鎗,可能已出事,每射一鎗,都 blow lock 住,單發連發都一樣,請問師兄,係咪個 lock 已經要換呢;

附件

11-12-2008 12:51

引用:
原帖由 loop2 於 11-12-2008 12:46 發表
E! ok wor.
不過鎗身個環同個廉價品有些小出入,要用暴力至摟到入去,攪左十個八個鐘了

引用:
原帖由 -l- 於 11-12-2008 13:33 發表

My 廉價 Mk18 RIS II can't fit in ar....
師兄:整張相睇下得嗎?

61 12345
發新話題