發新話題

[WE] WE GBB M4專區

回復 49# 的帖子

咁作為一個消費者,去一間比錢比得開心d o既地方買野都係無可口非喎

係度睇左咁多日,今晚終於有機會可以落槍街行下,
我要忍手,我要忍手,我要忍手,我要忍手,我要忍手,

引用:
原帖由 d.s 於 11-12-2008 10:23 發表
Oh~~~ VERY NICE~!!!!
在別的網絡上看到的!!
自改WE M4 PMAG~!!
但.....該用真 PMAG 或用 PTS AEG PMAG去改呢????
有師兄知道嗎?

ps.又突顯了WA M4匣的設計失敗~!!
呢隻似係星星果隻pmag,120rd果隻好似係肥d入唔到的

唔知we個身可唔可以上到dd骨呢

引用:
原帖由 d.s 於 11-12-2008 11:20 發表

所有真數外觀Parts皆可直上
ja係上骨就要用真數牙,aeg就唔可以?
咁我想問有冇玩具or平價骨係真數牙
我可冇咁多錢買真品喎

引用:
原帖由 peter9999 於 11-12-2008 15:40 發表

但小弟已經將外管"令"到花晒,都未能分開到,請指教下  
你可以先用"士巴乸"拎開左個火帽先,之後係個條管d牙上面用"銼"2個平位,好似馬記d外管咁,之後"士巴乸"就可以發到力去開架啦
不過你要知道左佢係正牙定逆牙先喎,如果轉錯方向就

回復 119# 的帖子

好似有大陸copy,仲聽講係真數牙,不過好似未見過有泥色

呢枝ggb m4要改頭換面睇黎都好似唔係太難
骨就只要用返有太陽環的就好方便,不過一d特別o既骨就要搵真數牙....
尾就可以全部行尾通的玩具or真品都可以上
依家係唔知用gp for wa的grip又岩唔岩用係we上呢

引用:
原帖由 Terryimac 於 11-12-2008 23:46 發表
Cheap玩, 各位見笑

我都想切呢個款 不過用10.5"

引用:
原帖由 -l- 於 12-12-2008 10:16 發表
實用post--fit吾fit,點樣改
http://www.warjunkies.org/viewth ... &extra=page%3D1
我去唔到
對不起,您的 IP 地址不在被允許的範圍內,或您的賬號被禁用,無法訪問本論壇。

[quote]原帖由 peter9999 於 12-12-2008 12:25 發表

copy

聽講偉大的祖國已經copy緊呢枝gbb m4

引用:
原帖由 rYaN 於 14-12-2008 01:06 發表

要像真係要代價既
我覺得會有廠出匣,仲要多d彈數的

返去三斤睇下會唔會同你換

發新話題