發新話題

[WE] WE GBB M4專區

我想砌枝7"

不過唔知係第二間買o既又可唔可以去三斤換野呢

引用:
原帖由 XM177 於 15-12-2008 11:58 發表
究竟咩係cocking handle?
原裝用咩做?膠?金屬?
換左強化又用咩做?
thx
係唔係ja係個t字型拉上鏜的東西

針冇2頭利
要實用,好多時就要放棄外觀
咁平有枝全金屬GBB 可以唔改就打得,仲想點丫

咁你可以去買井勝or WA,

市場上有貴價人手打做法拉利,同樣會有平價大眾化豐田

用得咁平買架錢七就唔好去同架type-R比燈位啦

引用:
原帖由 siegheil 於 15-12-2008 14:07 發表
上星期五喺不可抗力作用之下(Temptation of a Devil),買咗WE出果支M4A1 Gas Blow Back,買果時順手改返一面罐,可惜成個旺角都冇彈匣賣,仲諗住要放多一排,但星期六晚再去旺角,發現原本話要星期三先到 ...
我想知師兄所講的原裝彈弓同彈弓頂是什麼?
尾通入面blot back果條?

引用:
原帖由 loop2 於 15-12-2008 17:00 發表
WA, WE  and 井勝 ……we can’t say which one is good or bad…but one thing for sure,… each of them has their own good points and weakness….all I can say is we all lose money........
我喜歡呢句

回復 282# 的帖子

師兄好野

有gp有出呢款Trigger Guard for WA,唔知fit唔fit,同埋好似貴d

引用:
原帖由 chiuwan 於 18-12-2008 14:13 發表
呢枝ggb m4要改頭換面睇黎都好似唔係太難
骨就只要用返有太陽環的就好方便,不過一d特別o既骨就要搵真數牙....
尾就可以全部行尾通的玩具or真品都可以上

c hing,唔好意思,想問問,即係用返個太陽環?
我想用 ...

呢set嗎?
要裝都好大工程
要拎個金身去攻牙,唔見議冇經驗人仕自己整

唔洗客氣
攻左牙就咩玩具骨都可以裝到上去
師兄如果真係整左,可唔可以post上黎睇睇,仲有想知鋪頭收咩價

都幾貴喎,等下有冇廠出前截kit好過

magpul 積本grip都無問題

magpul都係彈弓位唔夠深,不過只係SELECTOR轉時比較實左dd,轉多2野就已經冇咩事
不過你呢款仲有咁大條gap
不如用過第二款啦

嗯,等陣..........師兄你果枝好似係井勝黎架喎
我講緊o既係vve

本來26號拎去打game打算返黎做個落場報告
點知都係冇咩機會用
因為同左一班"鐵甲新兵"打

我真係唔明,點解枝野成底中力,打晒成匣都可以"feel"唔到

發新話題