發新話題

[WE] WE GBB M4專區

我都換左,都係有時有彈出,有時冇彈出
CANON 友
350D 17-40 mm 4L   50mm 1.8 430ex
400D 70-200mm 4L  85mm 1.8 580exII
BG-E3

落多D油,多D拉下,,可能會好D呢

for we 氣芯

但係原本網站都無話有出
但呢個 網有  www.airsoft123.com

唔知幾街鋪會有得賣

附件

22-7-2009 10:48

引用:
原帖由 路易氏 於 22-7-2009 10:48 發表
但係原本網站都無話有出
但呢個 網有  www.airsoft123.com

唔知幾街鋪會有得賣
3斤唔知有冇呢?

三斤無得賣喎....

有咩用既?

我諗都係時候執執支野....
6隻匣 5隻死左

除左銀管之外 諗緊仲要換d咩

條野可以自由改力..不過用co2頭就真係幾擔心

個咀好似唔包,啱啱ONLINE訂咗,等佢送貨(一定會出包膠分享)

引用:
原帖由 constanthui 於 23-7-2009 12:29 發表
個咀好似唔包,啱啱ONLINE訂咗,等佢送貨(一定會出包膠分享)
師兄等你report

新project 完成
16" sr15 06年版upper x m4 lower

引用:
原帖由 fai84 於 27-7-2009 04:31 AM 發表

師兄等你report

新project 完成
16" sr15 06年版upper x m4 lower

http: ...
其實宜家好想整多d款出黎...不過冇內外管既出現

外管問題唔大內管問題先大,無m16既內管賣
呢條16"都係3巾買
18"又可以用m16外管cut,但係內管就..............
其實有無人試整類似馬記hop up? vsr 同某款電槍hop up都好似可以 diy 落we ,可以用返電槍內管,台灣有人用緊

引用:
原帖由 fai84 於 27-7-2009 10:04 AM 發表
外管問題唔大內管問題先大,無m16既內管賣
呢條16"都係3巾買
18"又可以用m16外管cut,但係內管就..............
其實有無人試整類似馬記hop up? vsr 同某款電槍hop up都好似可以 diy 落we ,可以用返電槍內管,台 ...
其實我聽過有人會出,,不過佢係噤壓後,,已經冇左興趣囉

其實真係出D副廠hop up比人選擇下 la ...

話就話第二代hop up , 但我支scar 都係有關唔到hop up 既情況出現   
signature oversize

度完位睇之後發現,唔難改,仲要本身都係ok fit 位
原裝設計怎樣改效果都不可能好,幅度小,易損壞,易變形,
材料太硬hop up調較不到,太軟會變形,改裝才是皇道

師兄請問噤壓有咩缺點?

發新話題