發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 peter9999 於 12-12-2008 16:12 發表

期待  
sorry to keep you waiting Pete, there you go.
I just fielded this baby in her first game tonight with a customized valve to reduce the power down to 1 face power only. She works smooth as silk after I tuned it to the suitable hop up.

死喇! 睇左你地12頁中哂毒呀!!
我又要玩!!!!
今晚打老虎

我想裝呢套喺枝WE M4上。

附件

D.D. Mk18 .jpg (39.64 KB)

13-12-2008 07:09

D.D. Mk18 .jpg

先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 -l- 於 13-12-2008 02:00 發表

sorry to keep you waiting Pete, there you go.
I just fielded this baby in her first game tonight with a customized valve to reduce the power down to 1 face power only. She works smooth as silk afte ...
個滅聲靚啊!不過到現時我都未拆到前段外管,實在太"緊"囉,又怕再加多些花痕,請問師兄,尾柄難唔難拆呢,小弟想加個扣鎗帶環上去。唔該

引用:
原帖由 AJM 於 13-12-2008 07:09 發表
我想裝呢套喺枝WE M4上。
小弟就係裝呢條骨,不果短管唔岩位,短左少少,個火帽縮左入去...
唔知會唔會出spacer呢
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 peter9999 於 12-12-2008 09:19 發表

無點相啊,都唔知邊位係閣下
我都唔希望再有問題啊,又要拎來拎去  
just kidding.....

另外吳知大家有無留意到有個制平時電動槍是無用的,
但呢枝野原來慢慢雞做左有功能的!!
尋晚個朋友同我講先留意到!
幾好玩架!!各位試左講下感覺呢!

另外鋼Bolt lock 已經返左零件。大家留意下自己果枝有無彎左!
有的話可以問佢地取零件換!當然要有單或槍比佢地睇啦!
重有Cocking handle 都到左零件,最前打斷左果d可以換得!

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 13-12-2008 08:59 發表

小弟就係裝呢條骨,不果短管唔岩位,短左少少,個火帽縮左入去...
唔知會唔會出spacer呢
條管應該10.5"?
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 12-12-2008 11:56 發表

dd骨何不諗下用返dd款既gas block呢?
FN90xvhk Ching, any idea where to find said gas block??

Here you go!

附件

13-12-2008 09:48

先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 G3A3 於 13-12-2008 09:32 發表

just kidding.....

另外吳知大家有無留意到有個制平時電動槍是無用的,
但呢枝野原來慢慢雞做左有功能的!!
尋晚個朋友同我講先留意到!
幾好玩架!!各位試左講下感覺呢!

另外鋼Bolt lock 已經返 ...
請問邊個制呢?
鋼Blot lock 要幾銀一個呢,我已經換過一個,不過師父話只係原裝貨,
新到的Cocking handle 係咪都係鋼造?其實個上下身金屬都不大堅韌,閣下有無感到呢?

引用:
原帖由 AJM 於 13-12-2008 09:48 發表
Here you go!
Thanks but where can I buy one in HK?  

I have found all i need but this DD gas block..

嗰個制我都有玩到,係支槍的右手邊,佢嘅作用係如果個bolt俾d沙石or火藥屎jam bolt的話可以一下一下按落去推返個bolt上前~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 13-12-2008 10:02 發表
嗰個制我都有玩到,係支槍的右手邊,佢嘅作用係如果個bolt俾d沙石or火藥屎jam bolt的話可以一下一下按落去推返個bolt上前~
咁請問其實响呢支 WE 度會有作用嗎?

回復 178# 的帖子

如果咁好彩有沙入左去都有用嘅~不過機會好少~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 13-12-2008 10:47 發表
如果咁好彩有沙入左去都有用嘅~不過機會好少~
沙就無,金屬碎粒粒就有很多呢!

發新話題