發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 13-12-2008 12:18 發表
係友台分享左,不如上黎呢樹分享多次...

其實除左三巾自己公佈既"彈弓太長"之外,重有原因既!
小弟岩岩整好一隻有問題之匣,現同各位巴打分享:
首先,要找出病因,才可"對症下藥"
小弟試過拔出內餡,用幼身之 ...
唔係太明. 請問師兄介唔介意圖文並茂? 多謝, 多謝.
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 13-12-2008 15:41 發表

唔係太明. 請問師兄介唔介意圖文並茂? 多謝, 多謝.
現在身在公司,夜少少返屋企先post好嘛?
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

因為之前無影相,所以要用同一幅相扮之前同之後,希望師兄們仍然睇得明

改裝前:

改過後:

至於點鉗呢?
請睇下圖:

希望大家睇得明
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"

回復 198# 的帖子

明白晒師兄, Thx

不過我個匣未有彈唔上既問題

朋友枝WE's M4, 我會整一枝一模一樣,之後會再整多枝用D.D. Mk18 rail加CRANK尾柄。

附件

13-12-2008 20:01

先撩者賤,打死無怨。

something info on internal modification

you can file(磨) away the sharp corner pointed by the BLUE arrow, this should stop the bolt stretching the brass cylinder which is the cause of the production of metal dust inside the bolt  

if you want to reduce the power of your M4 the valve (pointed by the ORANGE arrow) is the part you need to replace, I have already change it to a customize one with 2x 4mm holes

想請問有無師兄裝過Daniel Defense MK18 RIS II SOCOM 9.5"或Daniel Defense M4 Rail 9.0???

駛唔駛大執先裝到???

引用:
原帖由 優之涼粉 於 13-12-2008 21:35 發表
想請問有無師兄裝過Daniel Defense MK18 RIS II SOCOM 9.5"或Daniel Defense M4 Rail 9.0???

駛唔駛大執先裝到???
http://www.warjunkies.org/viewth ... &extra=page%3D1   <--- I think it included fitting information of both copy and real DD RIS II

引用:
原帖由 -l- 於 13-12-2008 22:33 發表

http://www.warjunkies.org/viewth ... &extra=page%3D1   
救命..............

引用:
原帖由 Terryimac 於 13-12-2008 19:03 發表
明白晒師兄, Thx

不過我個匣未有彈唔上既問題
可能師兄好彩,我5隻匣有3隻有呢個問題...當中2隻食死晒個follower直頭唔識上返黎,有一隻都重可以出到彈但入唔足30飛就會"kick"住

引用:
原帖由 -l- 於 13-12-2008 20:24 發表
something info on internal modification

you can file(磨) away the sharp corner pointed by the BLUE arrow, this should stop the bolt stretching the b ...
請問師兄:果粒"嘩佬"係咪自已改,定响邊度買得到呢?

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 13-12-2008 23:22 發表

可能師兄好彩,我5隻匣有3隻有呢個問題...當中2隻食死晒個follower直頭唔識上返黎,有一隻都重可以出到彈但入唔足30飛就會""住
我唔知幾時有匣到呢

引用:
原帖由 peter9999 於 13-12-2008 23:30 發表

我唔知幾時有匣到呢  
三巾咪有囉?隨時去買咪ok...?

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 13-12-2008 23:49 發表

三巾咪有囉?隨時去買咪ok...?
係?前晚去到話..........買晒

引用:
原帖由 peter9999 於 13-12-2008 23:58 發表

係?前晚去到話..........買晒
oh...!咁...唯有等下

發新話題