發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 peter9999 於 13-12-2008 11:58 PM 發表

係?前晚去到話..........買晒
緊係買哂啦...個個一買買幾隻...

引用:
原帖由 rYaN 於 14-12-2008 00:07 發表

緊係買哂啦...個個一買買幾隻...
咪就係~好似唔洗錢咁~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 14-12-2008 12:21 AM 發表

咪就係~好似唔洗錢咁~
換得打gas..就預左最貴係係d匣到

今日(星期六)又有新貨到左。我頭先先換左批匣!
要買的就快手啦!

其實...買gas都..幾甘wor

引用:
原帖由 adrianyahk 於 14-12-2008 01:02 AM 發表
其實...買gas都..幾甘wor
要像真係要代價既

聽講偉大的祖國已經copy緊呢枝gbb m4

引用:
原帖由 rYaN 於 14-12-2008 01:06 發表

要像真係要代價既
我覺得會有廠出匣,仲要多d彈數的

引用:
原帖由 路比 於 14-12-2008 01:06 發表
聽講偉大的祖國已經copy緊呢枝gbb m4
可能威力重勁添啵

希望咁多位師兄唔好介意.....
如果要裝W依同"鄭"勝 比跟本冇得比...
冇錯~! w依係好平, 仲有Blow Back tim....
但論質數, 論像真, W依都比唔上"鄭"勝
唔知大家有冇試過拉斷cocking Handle ge情況呢?
我果支就以經拉斷左啦~ 有冇師兄可以指下小弟個cocking Handle 可以係邊度買到?

返去三斤睇下會唔會同你換

唉~ 治標唔治本...
啞鉛handle.... 換得一次就會有第二次....
唔知仲要換幾多次~

引用:
原帖由 alex1219 於 14-12-2008 01:20 AM 發表
希望咁多位師兄唔好介意.....
如果要裝W依同"鄭"勝 比跟本冇得比...
冇錯~! w依係好平, 仲有Blow Back tim....
但論質數, 論像真, W依都比唔上"鄭"勝
唔知大家有冇試過拉斷cocking Handle ge情況呢?
我果支就 ...
我想問一問你點拉斷?
我噤多fd都有用w依m4..未聽過會斷

引用:
原帖由 路比 於 14-12-2008 01:13 AM 發表

我覺得會有廠出匣,仲要多d彈數的
一d都唔想囉...打返30粒不知幾好玩

handle 裹面用黎啦開個blow個鈎....
ryan兄.... 你用耐左就知.....

發新話題