發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 XM177 於 14-12-2008 01:43 PM 發表
支槍我發覺上鏜後,打兩獊就打空槍,跟住我叻去俾佢see,
佢話個O-wing h過凍損耗左
(But我只買左一星期,打左差唔多7,8甲)
,成set 野換俾我!
我琴日都去換左鋼Bolt Lock !
個O -wing h ,佢話WE 未出強化,出左可以叻 ...
我都差唔多要換blow lock

引用:
原帖由 rYaN 於 14-12-2008 18:08 發表

我都差唔多要換blow lock
今日已經換左鋼啦

全部人打返哂30飛就正,但d彈鼓佬未必岩玩啦

引用:
原帖由 19900221 於 14-12-2008 18:48 發表
全部人打返哂30飛就正,但d彈鼓佬未必岩玩啦
兩種玩法,兩種感覺唔同嘅

引用:
原帖由 alex1219 於 14-12-2008 01:50 發表
唉~ 治標唔治本...
啞鉛handle.... 換得一次就會有第二次....
唔知仲要換幾多次~
新果支cocking handle應該係新料wor

引用:
原帖由 路比 於 14-12-2008 01:06 發表
聽講偉大的祖國已經copy緊呢枝gbb m4
咁會吾會copy埋d售後服務呀

引用:
原帖由 -l- 於 14-12-2008 19:41 發表

新果支cocking handle應該係新料wor
師兄你換左

引用:
原帖由 -l- 於 14-12-2008 19:55 發表

咁會吾會copy埋d售後服務呀
講真呢支槍有售後服務真係創先河

我買槍聽得最多就係:出左門口我地就唔負責

不過唔知係第二間買o既又可唔可以去三斤換野呢

究竟咩係cocking handle?
原裝用咩做?膠?金屬?
換左強化又用咩做?
thx

引用:
原帖由 XM177 於 15-12-2008 11:58 發表
究竟咩係cocking handle?
原裝用咩做?膠?金屬?
換左強化又用咩做?
thx
係唔係ja係個t字型拉上鏜的東西

回復 251# 的帖子

Yes~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

有冇相?
出左強化末?
我想快D換!

個O -wing h ,之前佢話WE 未出強化!
E家出左強化未?

引用:
原帖由 XM177 於 15-12-2008 13:35 發表
有冇相?
出左強化末?
我想快D換!
你唔咪賣咩 重彈化

發新話題