發新話題

[WE] WE GBB M4專區

我換左呢隻GRIP, 個彈弓位唔夠深, 換左之後個SELECTOR轉果陣有難度, 同埋唔知係個身窄左定個GRIP闊左?SELECTOR由SEMI轉FULL/SAFE果陣個「HIGH」到個GRIP...

附件

18-12-2008 22:58

鵰。豹。狸。獅。狒

magpul都係彈弓位唔夠深,不過只係SELECTOR轉時比較實左dd,轉多2野就已經冇咩事
不過你呢款仲有咁大條gap
不如用過第二款啦

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 18-12-2008 22:58 發表
我換左呢隻GRIP, 個彈弓位唔夠深, 換左之後個SELECTOR轉果陣有難度, 同埋唔知係個身窄左定個GRIP闊左?SELECTOR由SEMI轉FULL/SAFE果陣個「HIGH」到個GRIP...
彈弓位唔夠深都可以鑽深d,

但SELECTOR果位果度肯定係呢隻grip闊左喇

嗯,等陣..........師兄你果枝好似係井勝黎架喎
我講緊o既係vve

引用:
原帖由 路比 於 18-12-2008 23:10 發表
嗯,等陣..........師兄你果枝好似係井勝黎架喎
我講緊o既係vve
我試下將兩支個GRIP掉轉尼用姐...

點知真係差小小, 結果都係要等
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 -l- 於 17-12-2008 13:15 發表
Alright alright, tried a few new things

steel bolt lock- lock and release it about 120 times, still in good shape not deformed like the original one. However it just refuse to lock in most of the t ...
小弟不才,英文有限,有冇師兄可以講俾小弟知,加粒7mm鋼杯士有咩用??thx~

引用:
原帖由 VEGA.LUCIFER 於 19-12-2008 22:19 發表

小弟不才,英文有限,有冇師兄可以講俾小弟知,加粒7mm鋼杯士有咩用??thx~
method to reduce fps...

降低BB彈初速的方法...

引用:
原帖由 loop2 於 20-12-2008 10:11 發表

method to reduce fps...

降低BB彈初速的方法...
即係降低火力??

因為火力太大啦,成 1.4J~1.7J~
CQB會太大力~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

上星期日試用,的確好大力,Top Gas都過火了,或者用134a先可以壓得住d力...

請問師兄們,唔知佢個Hop up擰邊面先係降低呢??

本來26號拎去打game打算返黎做個落場報告
點知都係冇咩機會用
因為同左一班"鐵甲新兵"打

我真係唔明,點解枝野成底中力,打晒成匣都可以"feel"唔到

引用:
原帖由 路比 於 28-12-2008 00:58 發表
點知都係冇咩機會用

我真係唔明,點解枝野成底中力,打晒成匣都可以"feel"唔到
師兄,你打中佢咩位置先?

唔知到下年2月重有無得買lee...

人在英國槍在香港... 埃...

引用:
原帖由 路比 於 28-12-2008 00:58 發表
點知都係冇咩機會用

路比師兄:你都話佢地鐵甲囉,三幾十飛算係乜呢!小弟用底中力嘅電鎗打一千幾百,佢地都若無其事重衝埋來添

鬼咁重拎多枝去打都係有d晒氣,只係係試槍區嚇到下人
下次都係拎多枝水槍好過

發新話題