發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 POCMarco 於 3-7-2009 22:57 發表

影上黎 la
遲下畫完圖過你
睇你明唔明我講咩

引用:
原帖由 黑田一真 於 3-7-2009 17:48 發表
top gas 0.3珠...
Oh shit....
好爽喎
想問師兄換左鋼咀外,重換左乜東東先會搞到咁........恐佈

[quote]原帖由 frankiecho 於 27-6-2009 23:06 發表
三軍買左返黎試! 效果幾好wo!
個 O ring冇再成日打打下跌出黎~  
打得仲好似遠左少少!GOOD!!  推!!!

呢個係咩PARTS?有咩用架????麻煩師兄幫忙解答~~~

師兄.請問軍軍軍 佢可以減到幾多J呢?

想請問下各位師兄, 小弟有支WE CQBR.
吾知射程同WE M4A1差得多吾多呢?因為小弟打算換銀管(250個隻)
諗緊應吾應該換M4A1長度,再加番外管.

引用:
原帖由 sumandy 於 7-7-2009 13:22 發表
師兄, 佢地同我講可以做到2面(1.2J).....但係天口甘熱,我怕D gas 又加番大

果日打兩面變左底中……

引用:
原帖由 sumandy 於 7-7-2009 13:22 發表
你要幾多, 佢比幾多

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 6-7-2009 15:08 發表

遲下畫完圖過你
睇你明唔明我講咩
ok, i wait you

引用:
原帖由 nothing777 於 7-7-2009 21:15 發表

師兄, 佢地同我講可以做到2面(1.2J).....但係天口甘熱,我怕D gas 又加番大
如果收到1J就好lar

吾知射程同WE M4A1差得多吾多呢?因為小弟打算換銀管(250個隻)

引用:
原帖由 nothing777 於 8-7-2009 02:10 AM 發表
唔多,,

吾該你 rYaN兄, 因為我比較focus向射程同blowback力
甘我換條短管 + 加大Recoil + LAT tune up Piston head 就算

引用:
原帖由 nothing777 於 8-7-2009 03:29 PM 發表
吾該你 rYaN兄, 因為我比較focus向射程同blowback力
甘我換條短管 + 加大Recoil + LAT tune up Piston head 就算
你買邊樣野加大Recoil ?

引用:
原帖由 rYaN 於 8-7-2009 15:32 發表

你買邊樣野加大Recoil ?
sorry c hing, i mean blowback, not recoil. got mixed up

發新話題