發新話題

[WE] WE GBB M4專區

[quote]原帖由 stainboy 於 13-7-2009 19:33 發表
師兄用一用你張圖,我試過可推上推落

有個朋友打左5槍co2匣搞到噤
一早叫佢換左lax果舊pom既啦

附件

15-7-2009 00:30

引用:
原帖由 rYaN 於 15-7-2009 00:30 發表
有個朋友打左5槍co2匣搞到噤
一早叫佢換左lax果舊pom既啦
我支野仲要全新
好彩換左parts E+打Co2都無事

引用:
原帖由 生豪 於 15-7-2009 00:33 發表

我支野仲要全新
好彩換左parts E+打Co2都無事
CO果part唔同呢組ga lawoo

[quote]原帖由 stainboy 於 13-7-2009 19:33 發表
師兄用一用你張圖,我試過可推上推落

引用:
原帖由 sumandy 於 15-7-2009 01:14 發表

CO果part唔同呢組ga lawoo
i have both of them
before of this i'm using the co2 nozzle

引用:
原帖由 sumandy 於 14/7/2009 23:59 發表

如果栽一塊鐵片. 減小呢個孔既面積. 會唔會減到力呢?
理論上可以,但係好難hold得實塊鐵片,打幾槍會飛

真係火都黎!!!兩隻匣整完個幾兩個禮拜! 又漏氣!
真係有冇搞錯

各位c 兄!今日我好黑仔!
話說我今日打game ,一場都未打完,支m4 就jam 彈
事前我係屋企試槍都冇問題,去到game 場再試,發覺支m4開始有問題,
就係時打到時打唔到,問題開始惡化,之後就開始jam 彈加嘔彈,之後就好冇mood!
其實各位c兄有冇出現過以上情況呢?
CANON 友
350D 17-40 mm 4L   50mm 1.8 430ex
400D 70-200mm 4L  85mm 1.8 580exII
BG-E3

every c-hing...
what parts do i have to change for use co2???
and what's the power for using co2???

引用:
原帖由 swat852 於 17-7-2009 01:46 發表
各位c 兄!今日我好黑仔!
話說我今日打game ,一場都未打完,支m4 就jam 彈
事前我係屋企試槍都冇問題,去到game 場再試,發覺支m4開始有問題,
就係時打到時打唔到,問題開始惡化,之後就開始jam 彈加嘔彈,之後就好冇moo ...
我兩樣都有,jam 彈因為推彈咀鬆

[quote]原帖由 BNN 於 19-7-2009 13:48 發表

我兩樣都有,jam 彈因為推彈咀鬆
CANON 友
350D 17-40 mm 4L   50mm 1.8 430ex
400D 70-200mm 4L  85mm 1.8 580exII
BG-E3

今日換咗個降火雀籠終于可以減到2面

[quote]原帖由 長其涼美 於 19-7-2009 20:36 發表
今日換

回覆 1302# 的帖子

攞去三斤整 low,我明天就成枝攞去,因為我重未解決.

發新話題