發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 swat852 於 17-7-2009 01:46 發表
各位c 兄!今日我好黑仔!
話說我今日打game ,一場都未打完,支m4 就jam 彈
事前我係屋企試槍都冇問題,去到game 場再試,發覺支m4開始有問題,
就係時打到時打唔到,問題開始惡化,之後就開始jam 彈加嘔彈,之後就好冇moo ...
師兄,我都有類似問題出現
拉bolt之後,開槍,撞鎚有反應,但打唔到
發現原來撞針在拉bolt時並無縮入去,只係拉到撞鎚,開槍只是"答"一聲,無料到
反復測試,一時得,一時唔得,換了PMC CHARGING HANDLE,亦一樣
唔知係咪個bolt carrier "舌"左導至有此問題,因為個bolt carrier啱啱"散"完嚟
請問各位師兄有冇此經驗??有何解决方法呢??(除左入軍軍軍醫院)
唔該師兄

引用:
原帖由 大力金剛腿 於 20-7-2009 03:15 AM 發表

師兄,我都有類似問題出現
拉bolt之後,開槍,撞鎚有反應,但打唔到
發現原來撞針在拉bolt時並無縮入去,只係拉到撞鎚,開槍只是"答"一聲,無料到
反復測試,一時得,一時唔得,換了PMC CHARGING HANDLE,亦一樣
唔知 ...
個鎚行程唔夠後,條撞針唔識拉後??
我之前都有噤既問題!
不過拉大力d就冇左依個問題

引用:
原帖由 sumandy 於 20-7-2009 01:14 發表

師兄... 請問係唔係軍軍軍買呢?
係....

引用:
原帖由 長其涼美 於 20-7-2009 09:57 AM 發表

係....
幾銀呀??

引用:
原帖由 rYaN 於 20-7-2009 03:33 發表

個鎚行程唔夠後,條撞針唔識拉後??
我之前都有噤既問題!
不過拉大力d就冇左依個問題
唔該晒ching
個鎚行程唔夠後,條撞針唔識拉後??---------係
但我已經出力拉到盡都唔係吓吓得,反而支scar毫無問題
唉,頭痕,打game都唔知帶唔帶去好.....

引用:
原帖由 大力金剛腿 於 20-7-2009 08:51 PM 發表

唔該晒ching
個鎚行程唔夠後,條撞針唔識拉後??---------係
但我已經出力拉到盡都唔係吓吓得,反而支scar毫無問題
唉,頭痕,打game都唔知帶唔帶去好.....
你有冇換個鎚上面粒啤令?

引用:
原帖由 rYaN 於 20-7-2009 20:54 發表

你有冇換個鎚上面粒啤令?
冇換過.....換左會好d ??

引用:
原帖由 大力金剛腿 於 20-7-2009 09:11 PM 發表

冇換過.....換左會好d ??
我覺得換左果個位大左d,,可以令個鎚壓更低!
我覺得咋,,試下冇壞啦

引用:
原帖由 rYaN 於 20-7-2009 17:26 發表

幾銀呀??
$15.

引用:
原帖由 長其涼美 於 20-7-2009 09:48 PM 發表

$15.
細力左幾多?

引用:
原帖由 rYaN 於 20-7-2009 21:56 發表

細力左幾多?
底裂!最右係2鎗打同一點

ching, 咁果粒啤令幾銀, 槍街大把貨??
唔該晒

lat出既,一包2粒啤令..好似95蚊

引用:
原帖由 rYaN 於 20-7-2009 23:09 發表
lat出既,一包2粒啤令..好似95蚊
ok,試吓換左佢先,唔該晒ryan兄

引用:
原帖由 大力金剛腿 於 20-7-2009 11:29 PM 發表

ok,試吓換左佢先,唔該晒ryan兄
唔洗

發新話題