發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 fai84 於 27-7-2009 03:02 PM 發表
度完位睇之後發現,唔難改,仲要本身都係ok fit 位
原裝設計怎樣改效果都不可能好,幅度小,易損壞,易變形,
材料太硬hop up調較不到,太軟會變形,改裝才是皇道

師兄請問噤壓有咩缺點?
係推出日期不斷壓後...

TSC Product Report....

已收貨及安裝,實彈射擊測試後補

附件

28-7-2009 18:11

28-7-2009 18:12

28-7-2009 18:12

28-7-2009 18:13

28-7-2009 18:13

28-7-2009 18:14

引用:
原帖由 constanthui 於 28-7-2009 18:11 發表
已收貨及安裝,實彈射擊測試後補
how much lei ching? can u please pm me?

usd43

引用:
原帖由 constanthui 於 28-7-2009 19:16 發表
usd43
運費幾多呢?

就噤睇,好似唔多抵。
成三百幾蚊同老原差唔多,就係得機米果到有改,其他都冇咩改到……
噤請問物料有咩唔同呢?

回覆 1337# 的帖子

looking forward for the testing report

引用:
原帖由 rYaN 於 28-7-2009 21:12 發表
就噤睇,好似唔多抵。
成三百幾蚊同老原差唔多,就係得機米果到有改,其他都冇咩改到……
噤請問物料有咩唔同呢?
如果淨係得佢出,而效果又好同穩定的話.... 都要比ga la

自行調較火力打game真係方便好多..
signature oversize

引用:
原帖由 rYaN 於 28-7-2009 21:12 發表
就噤睇,好似唔多抵。
噤請問物料有咩唔同呢?
我諗同老原唔同! 中間方芯. 個汽咀唔會亂走而令到槍槍唔同力! 呢個係我煩既地方 .1槍1.4 , 1槍0.7.. 點玩

引用:
原帖由 sumandy 於 28-7-2009 11:42 PM 發表

我諗同老原唔同! 中間方芯. 個汽咀唔會亂走而令到槍槍唔同力! 呢個係我煩既地方 .1槍1.4 , 1槍0.7.. 點玩
我落左好少少既羅c膠..完全冇d噤既問題,,唔會一下大力一下細力...
同埋我個人換左lat個拍頭..條芯都冇亂噤郁

verygood
kinyip

我前2日左三x買左支m4a1
試槍時都好大力下
返到屋企用機測JJJ力
可唔可以去三x叫佢改返1.5j
唔知洗唔洗錢

引用:
原帖由 kinyip18 於 29-7-2009 06:38 AM 發表
verygood
good咩 ?

引用:
原帖由 zxczxc1980 於 29-7-2009 10:00 AM 發表
我前2日左三x買左支m4a1
試槍時都好大力下
返到屋企用機測JJJ力
可唔可以去三x叫佢改返1.5j
唔知洗唔洗錢
你可以去問下佢,,話過哂蕉

小弟嘗試把套在槍管上銅管由8.5mm擴至10mm ,即一般aeg管加上hop up皮的厚度
把hop up 珠由2mm改3mm 加大hop up 幅度,
暫時強行組裝成功, 尚未測試, 目測hop up 可調, 含彈口功能正常,
未知會否漏氣,試打3發正常發射, 未有空測試彈道,火力
希望成功........

發新話題