發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 westdog 於 21-5-2009 12:05 PM 發表

你諗住砌mk12 mod0 定 mod1~ ??
我中意mod1,  mod0好難買到份靚kit

引用:
原帖由 Kennis 於 21-5-2009 12:24 PM 發表
唔知pm0個套spr 裝唔裝到呢~~~
pm同vfc出果份真係靚,不过買唔到囉。

今日又出左去睇下有冇新野玩,,
點知一出到去就搵到啦.
睇到依粒野,當初一睇,唔係掛..依舊野都出,,有咩用呀 ..
點知一問先知,原裝果粒好多人已經打爆左 ,,
打爆左就上唔到彈
一黎原裝料果粒真係好易爛,仲要打緊果陣,結冰仲易爛....
之前拿拿淋買返粒對下有咩唔同啦..噤平..
佢比原本果粒大左dd...d料唔知係咩..硬得離譜...
一裝左入去,好實,,唔會好似原裝果粒係噤郁!!
抵玩

附件

22-5-2009 22:48

引用:
原帖由 loop2 於 22-5-2009 11:03 PM 發表
用POM會唔會太硬?呢件part係唔係用soft rubber好d呢?
我覺得依粒好左,,唔會郁郁下,
太淋有可能易爆,依舊用左依個物料,我暫時睇唔到會有咩唔好處

引用:
原帖由 loop2 於 22-5-2009 11:16 PM 發表
怕佢硬過頭,,下下硬並硬,,中間支心d 鑼c牙好快lose同打柴、、
佢又唔係金屬,,好似係膠既一種,
唔會噤嚴重

引用:
原帖由 paulen 於 22-5-2009 11:27 PM 發表
裝左之後有冇試射??如何??
其實冇咩分別,不過裝左係覺得會耐用d,因為怕打打下打爆左原裝果舊,
到時係場到冇零件姐..

引用:
原帖由 loop2 於 22-5-2009 11:38 PM 發表
POM......塑鋼...高強度低磨損塑膠合金.
其實師兄你問噤多問題,,
都係想知多d依件parts既資料
你可以sd e-mail去lat到問..
我都係買黎玩姐..你問我噤多,,,我唔識答
-3-我只係覺得裝左唔會有問題囉
如果你sd左e-mail問,記住返黎講返有冇問題wor

引用:
原帖由 loop2 於 22-5-2009 11:49 PM 發表
都係想支vve長命d姐、、
佢唔好成日改設計就長命d啦...

引用:
原帖由 paulen 於 23-5-2009 12:40 AM 發表
十分同意,成日改改改,點出補品比佢
同我諗法一樣

引用:
原帖由 zmc1 於 24-5-2009 05:50 PM 發表
如果個hot up 較到最低 但d彈都係向上揚
請問有咩好辦法解決 thx
試下磨少少hopup皮試試

引用:
原帖由 IPSCGM 於 25-5-2009 01:42 AM 發表
哩粒嘢會攔架咩,有咩佢出既嘢你會話無用架.

佢出啲嘢真係超低成本,係又出唔係又出.......好嘢

事但剪條膠喉都得啦....唔好玩啦..
我唔似你噤..周圍兜pmc d parts
師兄真係落力,咩討論區都去雲,
我係消費者,我買野覺得有用咪講下囉
你唔中意你可以唔理既,
唔係下下插住人地個牌子黎既

引用:
原帖由 IPSCGM 於 25-5-2009 02:08 AM 發表
又唔見你話CT啲嘢好.

我都只係一個用家,我都只係平心而論.

事實係PMC同CT出比WE既嘢比較實際.好似CT出嗰個CNC金身就超讚啦,買倒的話我都會買番個,好嘢就係好嘢.
小弟中意改內部零件多,所以pmc同ct都冇買過,,
外皮野我又唔太著重,,枝野打得最實制
小弟見你唔小討論區都有post過pmc既產品先唔小心以為你賣廣告咋,
哦,原來係用家....唔好意思wor

講起pmc既產品,,早排有朋友買左條charging handle,
佢又話100% CNC 6061 鋁合金制品,
佢話真係一d都唔覺佢係cnc,,,

引用:
原帖由 IPSCGM 於 25-5-2009 02:27 AM 發表
我都只係討論下咁姐.

我都只玩WE,我也支持WE既GBB.因為覺得佢唔錯.

只因PMC條7"外管真係唔錯,所以POST出黎.現就只欠金身.而CT嗰個去槍街都買唔倒,但最想要既係四葉草金身.
哦,原來係噤 可能我係敏感左啦~

引用:
原帖由 IPSCGM 於 25-5-2009 02:28 AM 發表
係CT出既,效果OK...
依師兄你用過呀?唔見你講既?
有冇相睇下...我都想聽下你或其他師兄講下其他廠出既parts
不過又冇咩人講

發新話題