發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 Terryimac 於 9-12-2008 23:40 發表
今日好多其他鋪已有貨, 我係銃工入左一支

因為軍轟轟唔肯開新槍比我
唔開新槍,咁佢賣咩???
佢講到明係賣翻新貨???

想請問有無師兄裝過Daniel Defense MK18 RIS II SOCOM 9.5"或Daniel Defense M4 Rail 9.0???

駛唔駛大執先裝到???

引用:
原帖由 seals 於 17-1-2009 23:30 發表
早兩日發現支枝槍有d問題,唔係咁順!
拆開個bolt一睇,發現大羅絲鬆咗,內裹o-ring (彼)咗!
羅絲上極都上唔實,原來滑了牙!

於是帶個bolt同單給3軍看看,點知佢哋三兩吓手,就同我 ...
但彈匣漏氣真係好煩......成日都漏...成日要拎出去整,就黎比佢煩死
真係買10隻匣,但永遠實際係屋企既只係得7-8隻,個感覺就好似XBOX 360咁......

引用:
原帖由 westdog 於 19-1-2009 01:37 發表

師兄又講得好喎~真係一言驚醒~
we gbb就好似 xbox 360 ,wa gbb就好似 ps3~
gp gbb就好似加大hard disc的 ps3,
井勝就好似銀色版加會三紅的 ps3...神乎其技...
d匣成日3紅........希望佢快d轉過隻o-ring....

引用:
原帖由 AJM 於 7-2-2009 02:53 發表

唔係化....我地啲無marking喺三X買嫁喎!點會無保養呀?
一定要有marking先有保養的

引用:
原帖由 rYaN 於 18-3-2009 22:43 發表
有冇人裝哂LATP出果4樣野呀?
彈弓同果2粒野用左真係bolwback大左好多wor
射速會唔會慢左好多???

駛唔駛另外再執位的???

其實如果改左一面力,個blow會唔會都弱左好多,事關d fd成日打開一面力

引用:
原帖由 阿Fee 於 2-4-2009 12:01 發表
而家出左隻藍色既BUFFER,裝左之後個後座勁左,最緊要係一分鐘就裝好
請問有無換埋條90%彈弓?

引用:
原帖由 rYaN 於 3-4-2009 10:11 發表

其實都可以試下既,,都係幾十蚊姐
我之前因為怕佢太重,,所以買左lat果2粒算...都叫好爽blowback下,,,
但一定要換埋90%個條彈弓個blow back先會勁d???

發新話題