發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 XM177 於 12-12-2008 17:46 發表
我想問你支WE M4個托條槍帶係where buy?thx
同埋,D-boys RIS骨裝唔裝到?thx
我試過 D-boy 骨唔得

引用:
原帖由 -l- 於 13-12-2008 02:00 發表

sorry to keep you waiting Pete, there you go.
I just fielded this baby in her first game tonight with a customized valve to reduce the power down to 1 face power only. She works smooth as silk afte ...
個滅聲靚啊!不過到現時我都未拆到前段外管,實在太"緊"囉,又怕再加多些花痕,請問師兄,尾柄難唔難拆呢,小弟想加個扣鎗帶環上去。唔該

引用:
原帖由 G3A3 於 13-12-2008 09:32 發表

just kidding.....

另外吳知大家有無留意到有個制平時電動槍是無用的,
但呢枝野原來慢慢雞做左有功能的!!
尋晚個朋友同我講先留意到!
幾好玩架!!各位試左講下感覺呢!

另外鋼Bolt lock 已經返 ...
請問邊個制呢?
鋼Blot lock 要幾銀一個呢,我已經換過一個,不過師父話只係原裝貨,
新到的Cocking handle 係咪都係鋼造?其實個上下身金屬都不大堅韌,閣下有無感到呢?

引用:
原帖由 westdog 於 13-12-2008 10:02 發表
嗰個制我都有玩到,係支槍的右手邊,佢嘅作用係如果個bolt俾d沙石or火藥屎jam bolt的話可以一下一下按落去推返個bolt上前~
咁請問其實响呢支 WE 度會有作用嗎?

引用:
原帖由 westdog 於 13-12-2008 10:47 發表
如果咁好彩有沙入左去都有用嘅~不過機會好少~
沙就無,金屬碎粒粒就有很多呢!

引用:
原帖由 G3A3 於 13-12-2008 11:19 發表

鋼Blow lock 是免費的。只要是原裝錏鉛就可以換!
Cocking handle 就吳知是否鋼的,但比較舊的輕左!

金屬身方面就無乜比較,始終這個價錢我已經好滿意
買到一枝全金屬槍!
尋晚手痕痕換左短管,聽日落場試 ...
我已經換左 bow lock 囉,睇來都係錏鉛居多 有鋼的我寧願比銀買,因換左果個睇落已經有磨損痕蹟了
原裝嘅cocking handle已經後很輕,你那個原裝打爛左?

引用:
原帖由 -l- 於 13-12-2008 20:24 發表
something info on internal modification

you can file(磨) away the sharp corner pointed by the BLUE arrow, this should stop the bolt stretching the b ...
請問師兄:果粒"嘩佬"係咪自已改,定响邊度買得到呢?

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 13-12-2008 23:22 發表

可能師兄好彩,我5隻匣有3隻有呢個問題...當中2隻食死晒個follower直頭唔識上返黎,有一隻都重可以出到彈但入唔足30飛就會""住
我唔知幾時有匣到呢

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 13-12-2008 23:49 發表

三巾咪有囉?隨時去買咪ok...?
係?前晚去到話..........買晒

引用:
原帖由 路比 於 14-12-2008 01:06 發表
聽講偉大的祖國已經copy緊呢枝gbb m4
可能威力重勁添啵

引用:
原帖由 高!高!高! 於 14-12-2008 02:30 發表

個樣都攪得8899,用剩餘物資+補購物資砌,
好耐冇砌過槍,又要睇又要行又要買,好累人,
不過好好玩,回復返最初打game時的興奮.
如果實戰測試後冇大問題,一 ...
我都係咁話,得遲 D 貨多,再買多支切短嘅

引用:
原帖由 高!高!高! 於 14-12-2008 02:39 發表

X10000~!
用咩頭咩尾都得~!
咪係,自由組合 玩左成個禮拜 blow back,玩返電鎗有 D 怪怪地...........無乜興趣添

引用:
原帖由 rYaN 於 14-12-2008 18:08 發表

我都差唔多要換blow lock
今日已經換左鋼啦

引用:
原帖由 19900221 於 14-12-2008 18:48 發表
全部人打返哂30飛就正,但d彈鼓佬未必岩玩啦
兩種玩法,兩種感覺唔同嘅

引用:
原帖由 -l- 於 14-12-2008 19:41 發表

新果支cocking handle應該係新料wor
師兄你換左

發新話題