發新話題

[WE] WE GBB M4專區

唔係太明,點可以改變個銅咀位置 請問師兄可以post 圖說明嗎

有槍身刻字的就可以拎去"3斤"換

我果枝一出就買,到依家打過幾場game都冇事

好似冇變@$*)

引用:
原帖由 越南河粉 於 3-4-2009 13:14 發表
因為我拆開支槍睇過~個hammer正常一縮~支"撞針就會跟住退後~
但係field test完一次之後~hammer回後之後撞針係冇跟住回後~要再用手壓一壓先回到~
撞針keep住頂住個嘩佬~就不斷放氣~就會出現semi auto變三發~auto變清 ...
拎去"山斤"睇下係咩問題啦

罐頂 ,聽講換左個氣咀會細力d

友台已經有人買左出埋post

想呀~打咩力先(新舊原裝力)

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 27-4-2009 03:27 發表

不如搞場GBB GAME
有埋M11 M24 M700果D一齊玩
簡單d,場game唔接受任何用電力推動o既槍
用手槍,榴彈炮都冇問題,總之就唔要有電,唔要狂full

因為星期5同星期6日頭已經比人清晒頭水
不過我睇過今次d貨,個身好多膠水跡

引用:
原帖由 loop2 於 27-4-2009 14:33 發表

膠冰跡?!禾唔明支槍有邊個位要用膠冰?btw,禾而家在車中去緊3巾出貨、、好後悔無上泥睇睇先出門口、、
係d pin位,可能要睇多幾枝,不過睇岩如果試到過火,又要簡過

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 28-4-2009 00:00 發表

我又去八下得唔得
只要係入氣,你拎枝手槍黎都受你玩
不過好似仲未約到時間

引用:
原帖由 loop2 於 28-4-2009 00:53 發表

Ching, 有所不知、、小弟d中文係有限公司..可能”不"晝問題、、、用iphone點寫都寫唔到出來、、、
我部iphone上cgf唔知點解reload就會logout左

唔好離題,大家打算玩咩火力先

好~
幾時開game~

引用:
原帖由 donaldszeto31 於 28-4-2009 16:12 發表

under1.5J=.=
師兄,我打五到,我topgas都爽罐底
我枝都1.7,不過有方法收細,等我做下試驗先,試下可唔可以自己收細火力

引用:
原帖由 BNN 於 29-4-2009 12:44 發表

師兄咁講法,遲d佢出咗m16a3前折同尾托,可唔可以用枝m4a1個身去改成m16a3,因為我有兩枝we m4a1,唔想再去買多枝.
好大可能得

發新話題