發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 路比 於 27-4-2009 03:36 AM 發表

簡單d,場game唔接受任何用電力推動o既槍
用手槍,榴彈炮都冇問題,總之就唔要有電,唔要狂full
good!
ok既話變左氣動小隊

引用:
原帖由 donaldszeto31 於 27-4-2009 04:28 PM 發表

好啊,幾時先,師兄
現在系約戰區,通常都五去得啦
我依d學生哥星期五點打得呀..

今日見到枝m16a3係用m4a1身...灰左..

我果枝得2面...

引用:
原帖由 nothing777 於 28-4-2009 08:37 PM 發表
死..我果枝得都係罐底.....重未買匣, 遲D好似有廠出68rds匣
打噤多做咩呀...玩返30咪仲好

引用:
原帖由 loop2 於 28-4-2009 09:06 PM 發表

43 rounds.....
等短匣囉

好..個波就交比西方狗同路比啦

今日試左新野,又係果間出既parts
明顯bolt順左..原理同啤令尾頂差唔多,話可以慳dd gas
記住..一定要配用埋佢地廠既90%彈弓,
其他加硬彈弓有機會lock唔到bolt

附件

30-4-2009 00:05

30-4-2009 00:05

引用:
原帖由 mattma369 於 30-4-2009 01:11 AM 發表
呢舊野 就咁放入去尾通 頂住條彈弓就得??
係要拎返舊果粒出黎,放依粒入去..再放彈弓...etc

引用:
原帖由 gunsmith 於 3-5-2009 05:13 PM 發表
pm me la!!
i have solution to solve!!
有計就係到講出黎同大家分享下啦,
要人pm你傾價錢呀?

引用:
原帖由 alex318tik 於 4-5-2009 10:32 AM 發表

裝左啤令尾頂&90%彈弓d blot back感覺强左同反應快左又lock到bolt多謝師兄分享
  希望多d人用左新野係到分享下啦

引用:
原帖由 聶風 於 6-5-2009 10:51 PM 發表
粗粗地..玩住先..
師兄你既粗粗地都幾dum本……

引用:
原帖由 聶風 於 7-5-2009 01:25 AM 發表
we m4 CQB $2580
大陸骨-朋友唔要比,應該3百幾 (要汁)
KA前後西.$400.(唔Fit要加野至裝得緊)
仿Tangodwon grips $120 (fit)
gp vltor 火帽 $140 (fit)
MAGPUL grips $170 (要自己鑽孔)
MAGPUL PTS CTR  ...
差個magpul槍帶扣

引用:
原帖由 路比 於 7-5-2009 10:07 AM 發表

Magpul ASAP Ambidextrous Sling Attachment Point for WA GBB Rifle / Systema PTW
有貨啦,快d買啦

我訂左真品仲未有
PTS $192……

發新話題