發新話題

1985年,飛虎隊跑馬地成和道行動 (轉貼from SDU RPC)

1985年,飛虎隊跑馬地成和道行動 (轉貼from SDU RPC)

果天......我.......五........

日大
[]

第4 張短褲o個個........女人o黎???

AJM大哥,圖片是我轉貼的...是他人從新聞片段中crop出來

引用:
原帖由 TACKLE 於 16-1-2007 21:17 發表
AJM大哥,圖片是我轉貼的...是他人從新聞片段中crop出來
唔好意思!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 16-1-2007 20:11 發表
第4 張短褲o個個........女人o黎???
係wo~ 條腿好玉..[]
不過個期d男人好似興著超短打[]
RAHHHH!! 射爛你支玩具~

回復 #7 怪物 的帖子

之後重有沙灘游水裝

引用:
原帖由 Paul 於 16-1-2007 20:09 發表
果天......我.......五........

日大
PAUL哥你細過我???!!![:[]
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

特警成(鄧竟成)?!

回復 #9 HunterX 的帖子

但我可能唔小心自細食左太多激素雞同魚,
過早發“肉”.......

引用:
原帖由 Paul 於 18-1-2007 21:42 發表
但我可能唔小心自細食左太多激素雞同魚,
過早發“肉”.......
激素雞同魚......[:[]

邊度有得買???!!![a5]
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

回復 #12 HunterX 的帖子

成街大把

引用:
原帖由 Paul 於 21-1-2007 22:38 發表
成街大把
大家都係咁食, 點解你特別有成果............................[]
-但丁

發新話題