發新話題

四眼仔的問題

引用:
原帖由 qkraymond 於 16-1-2007 18:19 發表
各位四眼仔 大大 , 你地覺得用邊隻 mask比較好用呢 ? ( 當然是指mask 和眼鏡同時使用)
如果用X-800或ESS得唔得GA??THX!!!
有D人好似鐵甲威龍打極都唔識痛 狂Full Full哂兩匣 咁都話打唔中
喂 你咁賴皮嗌完死又係度發脾氣 咁冇品 真系晒氣
唔Gur就Full Gear再黎 Go Go Go 9點位著哂Sure Fire睇到蒙查查
Over Over 冇晒彈 快D搵人幫我做Cover 我地玩 一槍死 輸0左要大聲嗌死
Yeah 呢個就系Game You know what I say

引用:
原帖由 bravohk 於 16/1/2007 20:48 發表

X500同800都有專用眼鏡框可以直接隊落個風鏡度(百幾蚊)~配返副鏡片就得架喇~
X500/800,載得落原本戴開副普通眼鏡......
戴番原來副眼鏡咪仲簡單[L]

引用:
原帖由 adrianyahk 於 16-1-2007 23:04 發表

我左1200右950....配con好麻煩...
做laser啦![]

以後只打夜Game.......用心眼[]

引用:
原帖由 Paul 於 17-1-2007 00:15 發表
以後只打夜Game.......用心眼
夜game 唔係用夜視咩?
彈劾

引用:
原帖由 古勒比加 於 2007-1-17 00:08 發表

戴番原來副眼鏡咪仲簡單
一DD,我平日帶開副眼鏡用x800會頂住,所以打game要換眼鏡

引用:
原帖由 adrianyahk 於 16-1-2007 20:42 發表

我想配con...打game果日先用...1 day~
你有打過game咩[]
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 路比 於 17-1-2007 02:22 發表

一DD,我平日帶開副眼鏡用x800會頂住,所以打game要換眼鏡
X800係for幼身少少既眼鏡

引用:
原帖由 路比 於 17-1-2007 02:22 發表

X500 is larger than X800, it may fit your glasses.

引用:
原帖由 14692 於 17-1-2007 05:29 發表

你有打過game咩
點會冇...[|)]

引用:
原帖由 古勒比加 於 17-1-2007 00:08 發表

戴番原來副眼鏡咪仲簡單
咁樣會好快換眼 和眼鏡[]

引用:
原帖由 qkraymond 於 17-1-2007 18:33 發表

咁樣會好快換眼 和眼鏡
點會呀.....
彈劾

引用:
原帖由 車神勇 於 17-1-2007 18:47 發表

點會呀.....
咁你咪下次打game用番平時戴開果副眼鏡落場囉[]

引用:
原帖由 14692 於 18-1-2007 05:16 發表

咁你咪下次打game用番平時戴開果副眼鏡落場囉
我戴問屋企牌黑超[]
彈劾

引用:
原帖由 qkraymond 於 2007-1-17 18:33 發表

咁樣會好快換眼 和眼鏡
用x800加平時眼鏡打左咁耐都冇事

發新話題