18 12
發新話題

[others] @GM GBB 專區

啱啱裝咗 King-Arms troy 7" Rail,要換埋 handguard cap,加埋已經同枝槍一樣價錢!!!

睇吓你買咗邊一水貨...近期呢水唔使大執...

數係GP...front sight 有孔,可用螺絲或gas tube固定前cap片...

DD骨同body會有1mm高低...

最緊要係換鋁buffer, bolt同埋個chamber...

其實有冇ching試過邊套bolt set夾AGM多啲?

AGM第二水整得仲好過WA,仲有埋金身...改做RA-Tech嘅bolt,NPAS同鋁buffer...已經勁到識飛...

引用:
原帖由 ayaka 於 4-7-2009 22:17 發表

點樣好左呢
起碼Bolt lock 正常,匣O Ring冇走位冇漏氣

引用:
原帖由 ayaka 於 6-7-2009 00:43 發表

係咁的話....買3隻比WA M4玩都好wor
啲匣星期六好似番咗新貨,不過唔知有冇俾人掃晒...

因為AGM個body夠定,射嗰陣唔會震...
我支已換RA-Tech Bolt set同ASS鋁Buffer加加硬彈弓,
最高590FPS...
加埋啲裝飾Parts,改咗成$2600

引用:
原帖由 sumandy 於 7-7-2009 01:22 發表

hoho.. 都仲平過買支G&P.. 有冇換Bolt lock同鎚呀?
呢水Bolt Lock唔錯,可以不換...
除非想要靚啲...

WE-Scar 番貨啦...
買Scar先啦...$1600有交易

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 8-7-2009 12:21 發表

我知呀....琴日先去完貓兵買支AGM,跟住陪我個fd去三軍攞支scar,但係小弟對scar冇興趣
其實我想買多支M4,改做Sniper Rifle,改到類似SR-25...

AGM唔知會唔會出MP5?
有冇ching收到風?

M468

唔知會唔會出...

附件

12-7-2009 01:48

18 12
發新話題