發新話題

[others] @GM GBB 專區

引用:
原帖由 ayaka 於 6-7-2009 00:43 發表

係咁的話....買3隻比WA M4玩都好wor
啲匣星期六好似番咗新貨,不過唔知有冇俾人掃晒...

有冇師兄發現,其實有其它師兄入咗支agm,之後セ都唔要,淨係要個身嚟改呢

因為AGM個body夠定,射嗰陣唔會震...
我支已換RA-Tech Bolt set同ASS鋁Buffer加加硬彈弓,
最高590FPS...
加埋啲裝飾Parts,改咗成$2600

引用:
原帖由 hykenny 於 6-7-2009 14:02 發表
因為AGM個body夠定,射嗰陣唔會震...
我支已換RA-Tech Bolt set同ASS鋁Buffer加加硬彈弓,
最高590FPS...
加埋啲裝飾Parts,改咗成$2600
590,590,

可能係12珠呢

[quote]原帖由 hykenny 於 6-7-2009 14:02 發表
因為AGM個body夠定,射

引用:
原帖由 sumandy 於 7-7-2009 01:22 發表

hoho.. 都仲平過買支G&P.. 有冇換Bolt lock同鎚呀?
呢水Bolt Lock唔錯,可以不換...
除非想要靚啲...

KA LMT後準星無晒好耐
用agm改prime身咁好野!?

引用:
原帖由 ayaka 於 8-7-2009 12:48 AM 發表
KA LMT後準星無晒好耐
用agm改prime身咁好野!?
我都笑左出黎...ka果陣賣lmt準星都過k

用AGM上 Prime 身就未試過.  不過, 因為小弟本身有多一個 GP 身, 所以, 而家就進行緊一個用AGM 料改 GP 身的小 Project. 基本上少執就無可避免. 不過就冇乜困難. 不過, 可能因為公差問題, 始終 AGM 料用番落 AGM 身, 個 Performance 就一定好過落 GP 身. 不過, 原裝 WA 料換落 GP身就冇乜問題.

[quote]原帖由 Louis@銃之達人 於 8-7-2009 00:47 發表
我今日買

[quote]原帖由 F22 於 8-7-2009 07:03 發表

買齊晒以上所有野加套GP或Prime扳機組己經打得,仲買支AGM

WE-Scar 番貨啦...
買Scar先啦...$1600有交易

發新話題