發新話題

[others] @GM GBB 專區

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 8-7-2009 12:21 發表

我知呀....琴日先去完貓兵買支AGM,跟住陪我個fd去三軍攞支scar,但係小弟對scar冇興趣
其實我想買多支M4,改做Sniper Rifle,改到類似SR-25...

AGM唔知會唔會出MP5?
有冇ching收到風?

回覆 165# 的帖子

vxc scar 就黎c定先

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 8-7-2009 00:47 發表
我今日買咗支AGM GBB M4A1,已經換咗個gp HHR buffer,原本諗住買gp,不過我差唔多全改,所以買佢太浪費,而家買住支agm玩住先,只不過係心急想玩個feel!我遲D想改MK18 MOD0,換Prime身,gp海軍托連尾通 ...
我有條浮磁BOLT, 好野尼GA, 你要唔要?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 8-7-2009 17:36 發表

我有條浮磁BOLT, 好野尼GA, 你要唔要?
E...岩噤ga...我有個浮磁bolt carrier
襯埋一set wor
見佢噤有緣...係噤二...我地呢set野...齊頭8千8賣俾佢...點睇

引用:
原帖由 AL 於 8-7-2009 05:40 PM 發表

E...岩噤ga...我有個浮磁bolt carrier
襯埋一set wor
見佢噤有緣...係噤二...我地呢set野...齊頭8千8賣俾佢...點睇
噤抵?平時見人放成皮野wor

引用:
原帖由 rYaN 於 8-7-2009 17:43 發表

everywhere no stock!!!! this is a very hard-to-find and a must buy item for GBB owner...

引用:
原帖由 Zap 於 8-7-2009 05:47 PM 發表

everywhere no stock!!!! this is a very hard-to-find and a must buy item for GBB owner...
如果我係玩agm一定要買..唔買=冇玩過一樣

引用:
原帖由 rYaN 於 8-7-2009 17:48 發表

如果我係玩agm一定要買..唔買=冇玩過一樣
I wish they have one for WE....

邊到入電?

引用:
原帖由 rYaN 於 8-7-2009 17:43 發表

唔係有國產CNC咩,好似6XXX,有鋼(8620)同鋁(7075)....
鋼重WA原裝個條100g左右...
不過6XXX唔記得係鋼定鋁....

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 8-7-2009 18:35 發表

What is浮磁BOLT??But I like Prime bolt
用PRIME都唔用浮磁?? 成萬蚊都唔用,用D幾千蚊貨仔?
太陽神

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 8-7-2009 18:35 發表

What is浮磁BOLT??But I like Prime bolt
慢慢儲錢啦你
你要改的野
Colt M4 Delta Ring set
Colt Stock tube
Colt Magazine catch
Colt M16 grip
Colt front sight
Colt Steel flash hider
LMT SOPMOD STOCK
LMT Rear sight
Inokatsu Steel outer barrel
KAC RIS