發新話題

[others] @GM GBB 專區

引用:
原帖由 AL 於 8-7-2009 19:41 發表

慢慢儲錢啦你
你要改的野
Colt M4 Delta Ring set
Colt Stock tube
Colt Magazine catch
Colt M16 grip
Colt front sight
Colt Steel flash hider
LMT SOPMOD STOCK
LMT Rear sight
Inokatsu Steel outer barrel
KAC RIS
Prime CNC Aluminum Bolt
Prime Steel barrel extension
Prime CNC hop up
Prime MK18 body set
呢度埋單萬八蚊到

細路白痴一名,可能拎d價貴過噤多位師兄,唔好笑我
冇分西你條gas tube駁唔到管, 計你開唔曬一槍ga wow

引用:
原帖由 hermanht 於 8-7-2009 19:45 發表

冇分西你條gas tube駁唔到管, 計你開唔曬一槍ga wow
???
唔明..

但如果拎萬八銀去@gm
真係有d...

引用:
原帖由 AL 於 8-7-2009 07:48 PM 發表

???
唔明..

但如果拎萬八銀去@gm
真係有d...
濕濕碎啦

引用:
原帖由 rYaN 於 8-7-2009 20:02 發表

濕濕碎啦
我係窮人
如果我用agm改
頂多係噤樣
2nd hand GP M16 grip
Chinese made steel front sight
Chinese made Steel flash hider
LMT SOPMOD STOCK [replica]
Chinese made LMT Rear sight[replica]
Chinese made Steel outer barrel
AGM original RIS
Chinese made CNC hop up
DIY MK18 body [Laser marking]
埋單2千有找(未計槍)

引用:
原帖由 AL 於 8-7-2009 19:48 發表

???
唔明..

但如果拎萬八銀去@gm
真係有d...
萬八我玩真野算....
一支真AR先七千唔洗.....

引用:
原帖由 阿堅 於 8-7-2009 21:29 發表

萬八我玩真野算....
一支真AR先七千唔洗.....
改埋d 骨ar, stock ar, grip ar....就唔止ga la

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 8-7-2009 20:57 發表
I mean AGM係玩住先!!!Prime身,gp海軍托連尾通,KA LMT後準星,gp ris前節套件,gp M16A1 grip,Prime bolt,RA Tech負壓飛機,gp 10.5吋內管連hop up,買齊晒以上所有野加套GP或Prime扳機組己經make到支MK18 MOD0成 ...
拿,達神..幫你最後一次
如果你噤整.個RECEIVER應該後PIN個位有D唔同
但起碼慳返個P牌身

個身果個直角位,見過個師兄拎挫...自己挫出黎

我唔係靠晝野搵食,亦唔係玩開AR15系列(老老實實,我RIS同RAS都未分到)將就下

引用:
原帖由 AL 於 8-7-2009 22:06 發表

但起碼慳返個P牌身

我唔係靠晝野搵食,亦唔係玩開AR15系列(老老實實,我RIS同R ...
條RIS接近絕種

引用:
原帖由 AL 於 8-7-2009 10:06 PM 發表

但起碼慳返個P牌身

我唔係靠晝野搵食,亦唔係玩開AR15系列(老老實實,我RIS同R ...
自己磨走哂d補強位...

引用:
原帖由 rYaN 於 8-7-2009 22:23 發表

自己磨走哂d補強位...

毛主席話
自己動手,豐衣足食
DIY完可以慳返3千幾

引用:
原帖由 生豪 於 8-7-2009 22:18 發表

條RIS接近絕種
生豪哥...拎10隻東德燈 7.62 匣黎
我同你換