發新話題

[others] @GM GBB 專區

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 15-6-2009 23:47 發表
有無巴打入左呢支又改左D咩入去咁?

我都入左支, 唔知有無D平靚正建議呢?

大家都知, 玩國狗最大原則就係以最平成本得到最高享受

同埋我發現呢支係可以入到井勝匣, 仲要打得幾大力下
只換GP hop up膠,執彈匣漏氣,屈一屈撞鎚彈弓,其他原裝由佢...........

換嘩呶蕊膠圈........

我隻Trigger Guard 又冇你隻爭咁多喎?

引用:
原帖由 0050100 於 21-6-2009 00:15 發表
低質貨,翻噴左.唔好打頭.
正喎.......... 不過隻ERGO柄個虎口位好似怪怪地咁?
SPR係靚呀,不過一諗到換哭泣膠要成份頭打散就.............

引用:
原帖由 0050100 於 21-6-2009 17:21 發表
係,ergo係舊貨,以前買落.
換哭泣膠要成份頭打散??? gbb m4喎,份份都要喎!
係唔係調hop-up呀?我就準備加個孔用作調hop-up.
我意思係:拆SPR頭麻煩好多..........

引用:
原帖由 sumandy 於 23-6-2009 23:15 發表

用緊了! 上AGM原裝同大陸CNC hopup座無難度! 不過PGC果個就要小執
PGC隻HOP UP膠唔係太好,好易爛,我之前支WA裝,玩三隻匣多

引用:
原帖由 sumandy 於 24-6-2009 07:51 發表

點爛法呢? 好似佢舊膠無得賣ga woo
下方撕裂............... 之前明搶有散賣,$70,都係玩唔夠四隻匣收皮..........

引用:
原帖由 sumandy 於 1-7-2009 23:02 發表
想問下有冇師兄用緊GP條10吋鋁管呢? 火帽係正定逆? 幾多MM呢? 我用AEG同AGM果D火帽上唔到去!!
GP只有正牙,14MM

[quote]原帖由 Louis@銃之達人 於 8-7-2009 00:47 發表
我今日買

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 24-7-2009 16:36 發表
終於搞掂喇.....唉....話搞話搞, 搞足成個幾月先搞掂, 不過真係好很正
我支仲差條外管呀.............

引用:
原帖由 0050100 於 24-7-2009 19:18 發表

努力呀師兄,拿拿聲搵電槍支spr外管比人車車佢啦!
車好

引用:
原帖由 0050100 於 24-7-2009 20:15 發表

好做得好.
搞掂~~

引用:
原帖由 0050100 於 26-7-2009 00:38 發表

冇得頂.我又要走出泥撐撐至得!
呀!!!!!!!!!!!!!! 你支沙色實在太毒啦!!!!!!!!!!!
師兄,支滅聲做咩唔噴埋佢既?

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 26-7-2009 08:28 發表

唔...我果條就唔係咁整喇, 總之係受兩條管mix埋一齊就算...
一不做二不休,既然都係一個工錢就做好

附件

26-7-2009 18:00

引用:
原帖由 ericx 於 26-7-2009 12:21 發表

係咪用大陸SPR kit 條管去車???
邊度有得車...???
我呢套唔係大陸SPR kit .........唔好提喇........
我以前

發新話題