29 12
發新話題

[others] @GM GBB 專區

引用:
原帖由 denniscty 於 21-6-2009 12:51 發表
自己磨散熱紋?
無錯~
引用:
原帖由 0050100 於 21-6-2009 17:21 發表
係,ergo係舊貨,以前買落.
我都有兩個, 不過係o係egro 前手柄度換出尼ge

鵰。豹。狸。獅。狒

noe my gbb can bingo a plastic coke bottle out of 20m and the hit rate over 70%

鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 loop2 於 23-6-2009 14:45 發表

outdoor or indoor?
in door of cx, but this time i was using china 0.3g BB for test
鵰。豹。狸。獅。狒

想玩唔同長度ge 師兄們有福了~

咩長度都得

全鋼, 我覺得唔太重

仲要有marking, 又有散熱坑, 死未

都係2xx @ 貓兵
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 26-6-2009 19:03 發表
請問有無最平改槍價目
睇你想改咩wor...我改左國產hopup座($100)    hopup膠($80)     hr buffer($120)

已經爽直遠, 加埋都係3百!

當然啦, 外部就唔計啦
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 sumandy 於 30-6-2009 22:26 發表
其實大家有冇分享下有乜骨適合裝呢

我試過: CA SIR.. OK
我都見過人地加sir, 感覺即刻 rollback多5年
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 8-7-2009 00:47 發表
我今日買咗支AGM GBB M4A1,已經換咗個gp HHR buffer,原本諗住買gp,不過我差唔多全改,所以買佢太浪費,而家買住支agm玩住先,只不過係心急想玩個feel!我遲D想改MK18 MOD0,換Prime身,gp海軍托連尾通 ...
我有條浮磁BOLT, 好野尼GA, 你要唔要?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 AL 於 9-7-2009 18:11 發表

估唔到我諗緊今個暑假做唔做part time,搵錢去買支AGM的時候...
你講d噤ga野?圖都晝埋俾你...你估搵錢真係好易??
玩完掉左佢?你覺得搵錢好易呀...?易的你連AGM都唔會買,你講到自己噤X勁,PRIME,PRIME,你就好似有D師 ...
言詞切勿過激唷
鵰。豹。狸。獅。狒

終於搞掂喇.....唉....話搞話搞, 搞足成個幾月先搞掂, 不過真係好很正

附件

24-7-2009 16:36

鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 24-7-2009 16:37 發表
國務卿兄不如試下放後d枝鏡
咁我又覺得咁裝我舒服D BOR, 個焦距o岩o岩好...

同埋我見人地都有咁裝
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 F22 於 24-7-2009 18:40 發表

我支仲差條外管呀.............
條外管自己無架生又真係好難搞....要將兩條管合體先整到...內管就算數啦, 大家平槍管的話都係差得果1-2cm...

但係真係重左好多, 不過真係幾好手感, 終於有返支似樣d ge gbb rifle
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 F22 於 26-7-2009 00:09 發表

搞掂~~
唔...我果條就唔係咁整喇, 總之係受兩條管mix埋一齊就算...
鵰。豹。狸。獅。狒

我已試左國產輕匣了, 真係好過之前好多, 不過如果無機整薄隻匣ge師兄們基本上都唔洗考慮了

要o係隻匣入magwell ge位置不論向前或向後起碼要整薄1mm

如果諗住用手磨薄的話, 我諗起碼要做個半鐘先得, 我就係磨機成隻匣磨晒, 依家fit到一release個mag cath, 成隻匣自己滑出來
鵰。豹。狸。獅。狒

要好似我上面講咁執先入到,我有兩支都係咁
鵰。豹。狸。獅。狒

29 12
發新話題