31 123
發新話題

<新手一問>請問cqb是否有分單發和連發? (因為小弟想買手槍.)

<新手一問>請問cqb是否有分單發和連發? (因為小弟想買手槍.)

請問cqb是否有分單發和連發?
我想買KSC G17 metal slide($6XX)
單發來的.
我怕買了不夠連發的槍鬥...
吾該灑ching !

引用:
原帖由 eden 於 7-7-2009 21:40 發表
單發來的.
吾該灑ching !
請問cqb是否有分單發和連發?----------有,但會分開打,of course用咩槍下場自己決定
單發來的.

P.S我用手槍下場
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
單發來的.
吾該灑ching !
睇下你場game而定
鬥?你鬥full緊係唔得啦,用戰術囉

你咁問即係問打籃球打半場到全場....
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
單發來的.
吾該灑ching !
睇你D隊友点玩姐...手槍 自動武器有哂當然最好
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

打CQB係打技術.....唔係打彈多呢
一般都係1,2槍到就殺到人了

Which mode is more common?

我就打單發多, 因為cqb咁近, 打連發好傷.........

我都係打手槍...

咁KSC G17 metal slide大約幾錢?
和邊間買最好?
Thx ching嘅回覆.
<Wargame新手>
eden

手槍game好少會玩連發wor.......

引用:
原帖由 drbear 於 8-7-2009 11:29 AM 發表
手槍GAME好少會玩連發wor.......
樓主講CQB唔係講手槍GAME......
http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

但都係睇返同自己玩果班大家點玩姐

引用:
原帖由 drbear 於 8-7-2009 11:35 AM 發表
但都係睇返同自己玩果班大家點玩姐
咁上網約的那些cqb大多是連發還是單發的?
ching們是否玩cqb都是玩手槍單發?
多謝各ching.

<Wargame新手>
eden

好多野唔係絕對的
我見識過打cqb有人可以一個人用一枝手槍清晒對方5個用aeg的對手

引用:
原帖由 eden 於 8-7-2009 12:18 發表

咁上網約的那些cqb大多是連發還是單發的?
ching們是否玩cqb都是玩手槍單發?
多謝各ching.
約game post會有講的,2樣都有,約full auto的都會間中打幾場單發的
我就2樣都會打

31 123
發新話題