發新話題

M4A1, M15, HK 416, HK 417

引用:
原帖由 路比 於 18-1-2007 12:02 發表
話時話,416同417有咩分別?
416 use 5.56mm & 417 use 7.62mm
The only easy day... was YESTERDAY

引用:
原帖由 路比 於 18-1-2007 11:47 發表
不過416真係好靚,令本來對m4冇好感o既我都鐘意左呢技槍
我覺得416唔係咁靚......
彈劾

引用:
原帖由 路比 於 18-1-2007 12:02 發表
話時話,416同417有咩分別?
構造大致一樣, 口徑唔同, 大細亦唔同.
416 = 5.56 X 45 NATO
417 = 7.62 X 51 NATO
眼光光~

引用:
原帖由 mike-mike 於 2007-1-18 12:24 發表

構造大致一樣, 口徑唔同, 大細亦唔同.
416 = 5.56 X 45 NATO
417 = 7.62 X 51 NATO
[a5] thx

不過到左玩具咪又係都係6mm bb

引用:
原帖由 路比 於 18-1-2007 12:50 發表

thx

引用:
原帖由 路比 於 18-1-2007 12:50 發表

thx

阿師兄,
呢個我唔敢講, 因為HK417重未有玩具

同埋, 如果照真槍做的話, 個彈夾會大舊D, 即係裝彈數多數都會有唔同.

你SEARCH吓米知兩支槍有咩[外觀上]嘅唔同LOR.
眼光光~

引用:
原帖由 mike-mike 於 18-1-2007 13:59 發表

阿師兄,
呢個我唔敢講, 因為HK417重未有玩具

同埋, 如果照真槍做的話, 個彈夾會大舊D, 即係裝彈數多數都會有唔同.

你SEARCH吓米知兩支槍有咩嘅唔同LOR.
真槍 417 用g3匣!![] []

引用:
原帖由 thomas08 於 18-1-2007 14:58 發表

真槍 417 用g3匣!!  
又玩共用???[]
彈劾

引用:
原帖由 thomas08 於 18-1-2007 14:58 發表

真槍 417 用g3匣!!  
417 doesn't use G3 mag anymore.

引用:
原帖由 6呎4 於 18-1-2007 16:37 發表

417 doesn't use G3 mag anymore.
that plastic mag....[L] 好核突...

其實講味道o既話, M4真係正o的

我有支416都仍然覺得M4係好o的[]

回復 #25 savio 的帖子

Come and exchange with my M4 [b2]

引用:
原帖由 cccarlos 於 18-1-2007 18:06 發表
Come and exchange with my M4  
咁好人?

Support Ma sir la!!!!

HK416!!!!!!!

引用:
原帖由 車神勇 於 18-1-2007 12:16 發表

我覺得416唔係咁靚......
416同佢裝身會靚lo
我返而覺得417怪
RAHHHH!! 射爛你支玩具~

引用:
原帖由 路比 於 18-1-2007 11:47 發表
不過416真係好靚,令本來對m4冇好感o既我都鐘意左呢技槍
我都係...不過無得平[] [] [] [] []
搞到我..................[|)] [|)] [|)]

發新話題