發新話題

[KA] 低質素post之KA GBB金身報告..........

引用:
原帖由 ayaka 於 19-7-2009 12:34 發表

我都想要stag身....不過隻鹿怪怪地, 刻得d坑太幼....p牌比較好睇
如果有埋noveske刻字marking款就好了
我要乜杯

想請問 f22 師兄呢款 KA 身可不可以裝到 ARMS 的 QD Mount, 又或者可不可以 裝到 ARMS 的 #40 後 Sight, 因 GP 身都係裝不到 ARMS 的 QD Mount 和後 Sight.

thanks

想問下槍身size有冇好似gp咁造短左??
thx

KA的東西真的是不敢恭維,我之前買佐一只galio好多問題,然後我給KA發e-mail求助,結果send佐幾十封居然一個reply都沒有!WTF?!KA是什麽爛場啊
這個KA GBB的東西我沒買過不敢妄加評論,只是希望大家以後買KA家東西的時候小心一點啊

引用:
原帖由 stiv5 於 19-7-2009 12:56 發表
KA的東西真的是不敢恭維,我之前買佐一只galio好多問題,然後我給KA發e-mail求助,結果send佐幾十封居然一個reply都沒有!WTF?!KA是什麽爛場啊
這個KA GBB的東西我沒買過不敢妄加評論,只是希望大家以後買KA家 ...
你發了幾十封... 可能去了垃圾收件匣...

回覆 18# 的帖子

WA數

不過用慣了豬標身, 習慣左隻色, texture, 刻字... KA個價係好吸引, 但係又要番去全黑body, 滑溜槍身同白色marking... 真係好難取捨

咁請問師兄知唔知gp管同國產cnc hopup左夾唔夾呢?

引用:
原帖由 rrrrrrrickylau 於 19-7-2009 12:46 發表
想請問 f22 師兄呢款 KA 身可不可以裝到 ARMS 的 QD Mount, 又或者可不可以 裝到 ARMS 的 #40 後 Sight, 因 GP 身都係裝不到 ARMS 的 QD Mount 和後 Sight.

thanks
呢兩件我都冇,唔知..... 不過上到真512都應該冇問題

[quote]原帖由 stiv5 於 19-7-2009 12:56 發表
KA的東西真的是不敢恭維,我之前買佐一只galio好多問題,然後我給KA發e-mail求助,結果send佐幾十封居然一個reply都沒有!WTF?!KA是什

請問個金身,入唔入到GHK匣??

引用:
原帖由 AL 於 19-7-2009 20:23 發表
請問個金身,入唔入到GHK匣??
一銼在手, 7.62都入到

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 19-7-2009 03:52 發表
AGM乜真係值得放咁多真品同補品落去咩??
改槍的樂趣同滿足用千萬字都不能形容
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

請問師兄知唔知個KA身上唔上到國產UBR呢?thx~

係wow, 請問條尾通是WA數嗎?

發新話題