發新話題

[KA] 低質素post之KA GBB金身報告..........

引用:
原帖由 Lakuro 於 19-7-2009 22:45 發表
請問師兄知唔知個KA身上唔上到國產UBR呢?thx~
係..............裝到架!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 萬寶路 於 20-7-2009 01:43 發表
請問可否用到 Prime For WAM4 改 AEG HOP 內管座呢?thx
應該得,入到原裝又點會入唔到Prime?不過如果太緊就用砂紙執

回覆 32# 的帖子

簡直是天大福音 今晩飛出去買先

引用:
原帖由 Lakuro 於 20-7-2009 15:01 發表
簡直是天大福音 今晩飛出去買先
話買就買, 真係好...

引用:
原帖由 hermanht 於 20-7-2009 15:15 發表

話買就買, 真係好...
本身我都save佐好耐$諗住買GP身架喇...Prime果d太貴我買唔起 點之見KA出仲要平d又有MUR marking 仲support 埋國産UBR我先即刻決定買渣

我諗緊買唔買好.....我已經買左兩個GP身
1K又1K....1K之後又1K....4K都夠買PRIME lu

引用:
原帖由 ayaka 於 20-7-2009 19:33 發表
1K又1K....1K之後又1K....4K都夠買PRIME lu
我個豬標身比豬標條T骨搞成咁~ 我好大個藉口去換金身~

p.s. 頂住尾頂果舊野係DIY的, 我爛果時豬標未出

附件

20-7-2009 22:34

20-7-2009 22:34

引用:
原帖由 ayaka 於 20-7-2009 19:33 發表
我爛

乜GP嗰身咁差㗎,我初頭都有諗過買佢啲成鎗再改Prime身。

引用:
原帖由 hermanht 於 19-7-2009 13:01 發表

你發了幾十封... 可能去了垃圾收件匣...
haha, u might be right brother, i might on their black list now....... lol

引用:
原帖由 belldanndy 於 21-7-2009 11:50 發表
乜GP嗰身咁差㗎,我初頭都有諗過買佢啲成鎗再改Prime身。
其實係T骨ge錯

[quote]原帖由 belldanndy 於 21-7-2009 11:50 發表
乜GP

灣仔 UN 只係買 $920, 仲有鹿頭添. 返屋企之後立刻用過 Eo 553, arms 40L 和 MBUS 去試條 rail. 當然係 no problem la.

GP, PRIME 真係要減吓價.

發新話題