19 12
發新話題

咩係金弓(新手一問)THX

我剛剛用Google試過,
操作好正常wo~!
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

金色的弓?金做的弓?我都唔知喎

中國其中一間出槍既廠...
出過以下既槍:
SIG550/552,HK416,AUG,AK47/74/AKM,M16,CAR15,M4,MP5,G3,G36,SR25
G36係大部分人指出,出得最好
仲有GLOCK17同18C(抄KSC)

以國九嚟講係一個唔錯既brand,
不過都希望樓主多用search 功能
Ken's Custom Magpul M4  

引用:
原帖由 蕉皮 於 24-7-2009 23:59 發表
c hing.....
I dont know too

引用:
咩黎嫁
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

國產bb 槍的牌子之一
出產 o既槍樓上位 ching講左

引用:
新手區就唔好玩啦

引用:
原帖由 阿堅 於 25-7-2009 12:44 AM 發表
中國其中一間出槍既廠...
出過以下既槍:
SIG550/552,HK416,AUG,AK47/74/AKM,M16,CAR15,M4,MP5,G3,G36,SR25
G36係大部分人指出,出得最好
仲有GLOCK17同18C(抄KSC)
支持G36
G36是我的最愛

http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

引用:
原帖由 dondon24 於 16-8-2009 23:07 發表

18C抄馬記AEP...
係打GAS,仲出左好一排...

JG 8901 Metal Glock 18C GBB
copy of KSC
metal silde and outer barrel
semi and full auto

http://www.gunnerairsoft.com/cat ... mp;products_id=1544
http://www.gunnerairsoft.com/cat ... mp;products_id=1229

順帶一提:m4鍊匣 金弓做得唔錯 幾好用的

金弓.........咪國九槍o既一個牌子.........

金弓,Jing Gong , 國產鎗既一個品牌,個人覺得,比不上近年造工有進步既DiBoy,同CYMA
近幾把金弓新出既AK系列都係有BLOW BACK~
另外比較造/抄得好既,係G608 (G36),同BAR-10(VSR-10)系列
而此公司最新產品係膠身GBB M4

19 12
發新話題