發新話題

好黑..好紅..好痛

引用:
原帖由 一等兵 於 31-7-2009 23:29 發表
亞爾多師兄佢r.i.p
冇法子....佢出示只有地獄通行既証件....咁我唯有帶返走佢....
引用:
原帖由 kimkileo 於 31-7-2009 23:29 發表

邊個仲有有效証件呀.....

引用:
原帖由 於 2009-7-31 11:29 PM 發表

我都想知  莫非..上次果個姐姐 同......佢..
佢所講既囡囡好似有好多個,唔只一個上過佢屋企喎,可能今晚岩岩又捉完海鮮黎啦
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 於 31-7-2009 23:31 發表

根據線報....有個好似叫亞爾多既人同小雲雲...好似爭住拎..結果係點 我唔知
呀.....你個二五呀.....

~~亞爾多~~
1994-2009
       r.i.p

引用:
原帖由 小雲雲 於 31-7-2009 23:30 發表
哦!!!
有人死左啦!!!
R.I.P
來自卡斯特蘭的魔女,專用MP44同FG42的魔女

引用:
原帖由 kimkileo 於 31-7-2009 23:32 發表

呀.....你個二五呀.....
每人俾一個
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 kimkileo 於 31-7-2009 23:31 發表

冇法子....佢出示只有地獄通行既証件....咁我唯有帶返走佢....

幸好沒有右鍵.....
來自卡斯特蘭的魔女,專用MP44同FG42的魔女

RIP

附件

31-7-2009 23:33

引用:
原帖由 於 2009-7-31 11:31 PM 發表

根據線報....有個好似叫亞爾多既人同小雲雲...好似爭住拎..結果係點 我唔知
你唔好亂講野啦,我邊有同會死既人爭野呢,你睇黎都想落去行個圈咁喎

我地既亞爾RIP多.......
佢上返黎果陣應該叫佢做亞神

引用:
原帖由 於 31-7-2009 23:33 發表

作為一個良好又善良的市民 絕對有必要將個事實講出黎
咁要唔要俾獎勵你呀.....

發新話題